Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μπορεί να μας σώσει ο…Βάϊς;…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr μία…άλλη πτυχή της μάχης της πρόκρισης της εθνικής στο Μουντιάλ.

Μπορεί να μας σώσει ο…Βάϊς;…
• Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάδας, φαίνεται όλα να είναι προδιαγεγραμμένα. Η Βοσνία θα τερματίσει πρώτη και θα πάει απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ, η Ελλάδα θα έρθει δεύτερη και θα διεκδικήσει μέσω μπαράζ την πρόκρισή της και αυτή, ενώ η Σλοβακία θα έρθει τρίτη.

• Βέβαια, στο ποδόσφαιρο προδιαγεγραμμένο δεν είναι τίποτα. Και έχει ένα ενδιαφέρον ότι αυτός που μπορεί να…σώσει την Ελλάδα και να της αυξήσει τις έστω λίγες πιθανότητες απευθείας πρόκρισης είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Βάϊς!

• Η Σλοβακία, στην οποία έχει κληθεί ο νεαρός κυνηγός, παίζει απόψε και την Τρίτη με τη Βοσνία, στα δύο παιχνίδια από τα οποία οι Βόσνιοι ίσως και μία νίκη να κάνουν, θα έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου.

• Όμως, οι Σλοβάκοι δεν είναι ομάδα τη πλάκας. Με παίκτες όπως ο Χάμσικ, ο Κούτσκα, ο Σκριτέλ και βέβαια ο Βάϊς. Η Σλοβακία από επιπολαιότητες έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Υπό άλλες συνθήκες εύκολα θα διεκδικούσε τουλάχιστον την δεύτερη θέση μαζί με την Ελλάδα.

• Μαθηματικά έχει ακόμη πιθανότητες και αυτή για τα μπαράζ. Δηλαδή, μπορεί υπό προϋποθέσεις να μας κάνουν ζημιά κι εμάς οι Σλοβάκοι, εάν ξαφνικά αρχίσουν και μαζεύουν το μάξιμουμ των βαθμών.

• Δεν μπορώ να ξέρω αν καν θα παίξει βασικός ο ερυθρόλευκος άσος, αλλά θα ήταν ωραία πλάκα αν μας έκανε κανένα δώρο ο Βάϊς κι η παρέα του. Και μετά θα βλέπαμε τι θα κάναμε εμείς μαζί τους…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: