Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Άνω-κάτω η Τουρκία!!

Για εσωτερικά προβλήματα στην εθνική Τουρκίας κάνουν λόγω δημοσιεύματα στη χώρα, ενώ ο Τύπος ασκεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ.

Άνω-κάτω η Τουρκία
Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Τουρκίας πριν το ματς ζωής ή θανάτου με την Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου για το Ευρωμπάσκετ. Οι ήττες από Φινλανδία και Ιταλία, σε συνδυασμό με τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας έχουν οδηγήσει σε σκληρή κριτική από τον Τύπο της χώρας, στον οποίο υπάρχουν και δημοσιεύματα περί εσωτερικών προβλημάτων.

«Επιστρέφουμε σπίτι. Η εθνική έχασε και από την Ιταλία και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν περιοριστεί σε ένα θαύμα», αναφέρει στο πρώτο της θέμα η «Fanatik».

«Ντροπιαστική ήττα. Η εθνική συνεχίζει να προβληματίζει κι έχασε από την Ιταλία με τις ελπίδες της για πρόκριση να μειώνονται αισθητά», γράφει η «Hurriyet».

«Νέα ήττα για την εθνική. Η κατάρρευση συνεχίζεται και το έργο της πρόκρισης δυσκόλεψε αρκετά. Η ομάδα έχει τεχνικά προβλήματα και οι επιλογές του Τάνιεβιτς δεν είναι καλές», τονίζει η «Vatan».

Στα τουρκικά ρεπορτάζ ασκείται κριτική στους αστέρες της ομάδας, Τούρκογλου, Ασίκ και Ιλιασόβα, που έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ επαινείται μόνο ο Γκονλούμ. Παράλληλα γίνεται λόγος για κακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας με παίκτες που δεν είναι ευχαριστημένοι με τους ρόλους τους (οι κακές γλώσσες λένε πως Ιλιασόβα και Ασίκ έχουν πολλά παράπονα από τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς) και άλλους που δεν παίζουν με το πάθος που απαιτείται… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: