Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δύσκολα, αλλά όχι... απίθανο για Σπανούλη!

Θεραπεία άρχισε ο Βασίλης Σπανούλης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς της Εθνικής με τη Ρωσία. Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του με την Τουρκία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Δύσκολα, αλλά όχι... απίθανο για Σπανούλη
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο ματς με την Τουρκία το Σάββατο (22:00). Οι εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, ο Λαρισαίος γκαρντ της Εθνικής άρχισε ήδη θεραπεία (από χθες) και δεν θα λάβει μέρος το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, αλλά όπως έλεγαν στις τάξεις της ελληνικής ομάδας, η Εθνική προετοιμάζεται αυτή την ώρα για το παιχνίδι με τους Τούρκους χωρίς τον 31χρονο άσο στα πλάνα της.

Αυτό δεν σημαίνει πως η συμμετοχή του πρέπει να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που... μιλάμε για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παίξει σφίγγοντας τα δόντια, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Το έχει κάνει, άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και ακολουθούν συνεχή παιχνίδια χωρίς διακοπή, οπότε το ρίσκο θα ήταν μεγάλο.

Αν πάντως δεν τα καταφέρει, τότε η Εθνική θα μείνει με δύο κλασικούς γκαρντ για το ματς με την Τουρκία, τον Ζήση και τον Σλούκα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: