Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Βελλής: «Παράνομη η αναδιάρθρωση»

Παράνομη χαρακτήρισε την απόφαση για αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, σε γεύμα γνωριμίας που παρέθεσε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Βελλής: «Παράνομη η αναδιάρθρωση»
Ο ισχυρός άνδρας των νεοφώτιστων, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Στρατή Χατζηπαναγιώτου και τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη, αναφέρθηκε αρχικά στην άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. «Όλοι είμαστε νεοφώτιστοι στη Σούπερ Λίγκα. Δεν έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας. Και εγώ και όλη η διοίκηση και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Δεν ξέρουμε τα κόλπα και τα μονοπάτια. Δεν φοβάμαι πως θα παρασυρθώ και ότι θα κάνω «ανοίγματα» τρελά. Αν κάποια στιγμή κουραστώ θα φύγω. Δεν θα φύγω επειδή κάτι θα μου έχει ξεφύγει στα οικονομικά. Υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, αλλά δεν πήρα άλλους. Δεν σώζεται μια κατάσταση και μια ομάδα με 1-2 κινήσεις», τόνισε αρχικά ο κ. Βελλής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έσοδα από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά: «Τα χρήματα που εισπράττουμε δεν αρκούν για να βγει η χρονιά. Ψίχουλα παίρνουμε, την…πίτα τη μοιράζονται οι μεγάλοι. Είναι αλήθεια πάντως, πως αν δεν έχεις 5.000 κόσμο στο γήπεδο πού πας; Σκεφτείτε τα 1.500 τα δικά μας την πρώτη αγωνιστική, που ήταν μια χαρά. 680 έκοψε ο Ατρόμητος, ο οποίος έπαιζε ευρωπαϊκό ματς μετά από τρεις ημέρες. Στόχος είναι να φέρουμε κόσμο στον Απόλλωνα, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Γενικά, πάντως, και χωρίς να φταίνε οι φίλαθλοι, το επίπεδο των εισιτηρίων στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό είναι για γέλια».

Ο Σταμάτης Βελλής, σχολίασε και το φαινόμενο των δανεικών παικτών: «Με ενοχλεί αφάνταστα που έχει γεμίσει το πρωτάθλημα με δανεικούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αυτό δημιουργεί εξαρτήσεις. Έχασα το μέτρημα φέτος. Και σε εμάς πρότειναν, αλλά το αρνήθηκα». Παράλληλα, τοποθετήθηκε για το αν είχε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: «Δεν είμαι στο άρμα κανενός. Καταστρατηγήθηκαν πέρσι οι κανονισμοί της ίδιας της ΕΠΟ. Αυτό είπα, έτυχε σε αυτό το κομμάτι να συμφωνεί και ο Αλαφούζος, τον οποίο ούτε καν γνωρίζω. Παρανόμησαν με την αναδιάρθρωση, όπως και με τις αδειοδοτήσεις. Εγώ τα ίδια έλεγα και πριν ανέβω και μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: