Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παπανικολάου: «Συγκεντρωμένοι όταν έπρεπε»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της Εθνικής όταν οι ρώσοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, αλλά προβληματισμένος για το κακό τελείωμα του ματς, δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Παπανικολάου: «Συγκεντρωμένοι όταν έπρεπε»
Αρχικά, ο διεθνής φόργουορντ, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέβαλε τον ρυθμό του στον αγώνα: «Νομίζω ότι η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σχεδόν σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο και αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε τη διαφορά ως το τέλος», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου και οι προπονητές και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι πιστεύω από αυτό που δείξαμε. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι σωστά και αυτό είναι κρίμα γιατί δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και ίσως χρειαστούμε κάποια διαφορά σε περίπτωση κάποιας ισοβαθμίας».

Όσο για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, ο «Παπ» παραδέχτηκε ότι: «ο Βασίλης είναι ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα. Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε παίκτη σε οποιοδήποτε ματς. Μέσα μας μπορεί να ανησυχήσαμε παραπάνω, αλλά ο Βασίλης είναι σκληρό καρύδι και δεν καταλαβαίνει από τέτοια».

Τέλος, αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με την Τουρκία ο Παπανικολάου δήλωσε: «Παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, θα τα δώσουν όλα, θα παλέψουν και θα δώσουν το 100%. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: