Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μικρή η διαφορά ΠΑΟ-Φιγκερόα!

Αισιόδοξος για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα, δήλωσε πως η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ μικρή. «Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα», τόνισε.

Μικρή η διαφορά ΠΑΟ-Φιγκερόα
Πολλές είναι πιθανότητες για να επέλθει συμφωνία στο σημερινό ραντεβού των εκπροσώπων του Φιγκερόα με τον Παναθηναϊκό και να φορέσει και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τη φανέλα της ομάδας.

Ο πατέρας και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, μιλώντας στην Πράσινη, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη συνάντηση η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα και έδωσε πολλές πιθανότητες για την τελική συμφωνία.

«Ο δικηγόρος είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα θα γίνει μια ακόμη επαφή. Πιστεύω πως μπορεί να είναι και καθοριστική. Η διαφορά είναι πολύ μικρή πλέον και δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα», τόνισε ο Χόρχε Φιγκερόα και κατέληξε:

«Η επιθυμία του Λούτσο να παίξει και πάλι στον Παναθηναϊκό είναι γνωστή. Παρότι έπαιξε λίγο έχει ήδη δεθεί με την ομάδα. Πιστεύω πως στο τέλος θα βρούμε μια λύση που θα ικανοποιεί τους πάντες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: