Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Καταρρίπτεται το ρεκόρ του Μίλερ!!

Έτοιμος να ισοφαρίσει το ρεκόρ τερμάτων του Γκέρτ Μίλερ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας είναι ο Μίροσλαβ Κλόζε. Για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα ακόμα γκολ.

Καταρρίπτεται το ρεκόρ του Μίλερ
Το όνομά του προκαλεί, ακόμα και σήμερα, δέος και είναι συνώνυμο με την εκτελεστική δεινότητα. Ο Γκερτ Μίλερ, ο ζωντανός θρύλος του γερμανικού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είναι ο άνθρωπος που κατέχει το ρεκόρ τερμάτων με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, έχοντας σημειώσει 68 γκολ. Μια επίδοση την οποία κυνηγάει ο Μίροσλαβ Κλόζε και ελπίζει να ισοφαρίσει – ή και να ξεπεράσει – στον αγώνα κόντρα στην Αυστρία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Ο επιθετικός της Λάτσιο έχει σημειώσει ένα γκολ λιγότερο από τον μεγάλο Μίλερ και στο παιχνίδι της Παρασκευής θα επιδιώξει να καταρρίψει το ιστορικό ρεκόρ. Κάτι που, όμως, δεν τον αγχώνει, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του ματς. «Το ρεκόρ αυτό κάποια στιγμή θα καταρριφθεί. Δεν αγχώνομαι, ούτε και το σκέφτομαι. Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας και όχι η δική μου επίδοση. Μακάρι να πετύχω ένα ή περισσότερα τέρματα, όχι για να καταρρίψω το ρεκόρ του Μίλερ, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλόζε.

Από τη μεριά του ο Μίλερ δηλώνει ευτυχής που ένας παίκτης σαν τον Κλόζε ετοιμάζεται να τον ξεπεράσει. «Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται. Είμαι χαρούμενος που το δικό μου ρεκόρ θα πέσει από έναν παίκτη σαν τον Μίροσλαβ, ο οποίος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και καταπληκτικός άνθρωπος», είπε ο μεγάλος σκόρερ της δεκαετίας του ’70.

Να σημειωθεί πως ο Γκερτ Μίλερ πέτυχε τα 68 του γκολ σε 62 συμμετοχές του με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, ενώ ο Μίροσλαβ Κλόζε χρειάστηκε 128 παρουσίες με το εθνόσημο στο στήθος για να φτάσει τα 67 γκολ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: