Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Να προστατέψουμε την ομάδα»

arvaniths
Ο Λευτέρης Αρβανίτης πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στα τελευταία θέματα των «κιτρινόμαυρων», λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά είπε:
«Πραγματικά χθες είχε πάρα πολύ κόσμο για αγορά διαρκείας. Συμφέρει βέβαια η αγορά διαρκείας γιατί βολεύει πολύ. Οι τιμές είναι καλές και προτείνω στον κόσμο να αγοράσει μαζικά» για να προσθέσει:
«Το ξεκίνημα είναι πολύ καλό. Κάναμε δύο εκτός έδρας νίκες και περάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε σχέση με πέρσι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Υπάρχει μία ηρεμία, καλή ψυχολογία, ο κόσμος χαίρεται, έρχεται πιο κοντά και αυτό βοηθάει το τμήμα ώστε να υπάρχει μία ομαλή κατάσταση κάθε μήνα. Με τα έξοδα και τα έσοδα. Υπάρχει μία ισορροπία. Έχουμε ήδη πληρώσει τον πρώτο μήνα των παιδιών που παίζουν στον Άρη. Βοηθάνε κάποιοι άνθρωποι κάθε φορά που έχουμε ταμειακό πρόβλημα. Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά πιστεύουμε ότι με την αγορά διαρκείας και την στήριξη σε κάθε αγώνα θα πάμε καλά».
Για το άρθρο 99:
« Στις 25 Οκτωβρίου είναι το δικαστήριο. Είμαστε έτοιμοι. Οι συμφωνίες που έχουν γίνει είναι σε υψηλό ποσοστό. Υπέγραψε κα το ελληνικό δημόσιο και αυτό δείχνει μία κατεύθυνση. Δεν θα έχουμε πρόβλημα πιστεύω. Το 99 δημιουργεί ένα καλό μέλλον. Ξέρει ο καθένας τι χρωστάει που χρωστάει και ποτέ να τα δώσει. Είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή την φάση για την ομάδα».
Για την ομάδα:
«Είχα πει το καλοκαίρι ότι βασικό στοιχείο σε μία ομάδα μπάσκετ είναι η χημεία και οι χαρακτήρες των παικτών Αυτό από πέρσι το ψάχναμε πάρα πολύ και θέλαμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα. Θα είναι χαρακτήρες που παίζουν για το σύνολο και θέλουν μέσα από το σύνολο να αναδειχθούν. Και όχι να κοιτάνε την προσωπική τους προβολή. Όσον αφορά τα νέα παιδιά ήταν και δική μας απόφαση στο να στηριχθούμε σε παιδιά που είναι νέοι και έχουν διάθεση  να διακριθούν. Βλέπουν ότι μέσα από τον Άρη η επιτυχία συνδυάζετε και με την δική τους προβολή  και φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει το ρίσκα, δουλεύει μαζί τους και φτιάχνει την ομάδα ψυχολογικά. Θα πάει καλά γιατί βασίζεται σε οικογενειακό κλίμα. Όλοι είμαστε ένα σώμα και μία ψυχή και έτσι το βλέπει και η διοίκηση. Είναι σαν παιδιά μας οι αθλητές μας. Είμαστε πάντα δίπλα τους ακόμη και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οικογενειακό» για να προσθέσει:
«Όπως και ο Θόδωρος Κούρογλου που είναι αδελφικός μου φίλος και βρίσκεται πάντα κοντά παρόλο που κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην σχέση μας. Αρχίζουμε και εμείς και καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζουν κάποιοι. Είχε ένα δυσάρεστο γεγονός και όλη η ομάδα πήγε να του αφιερώσει την νίκη για τον αδελφό του που ήταν και αυτός ένας μεγάλος Αρειανός».
Για το δείπνο στον Γκάλη:
«Είπαμε αυτή την εβδομάδα δεν θα μιλήσει κανείς για να είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ήταν κάτι που οι ίδιοι οι παίκτες και ο Νίκος το οργάνωσαν. Είναι κάτι που το κάνουν οι παίκτες για τον Γκάλη επειδή τον θαυμάζουν και τον αγαπάνε. Το ζήτησε ο Αντώνης Ασημακόπουλος και συμμετείχε και ο Αγγέλου. Η ΚΑΕ είναι απλά προσκεκλημένη. Σήμερα το απόγευμα είναι σε ένα μαγαζί στην Πυλαία».
Αν υπάρξει συνάντηση με τους συνδέσμους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
«Ήδη την Παρασκευή έχουμε κάνει μία συνάντηση με τον Super 3. Τέταρτη έχουμε με τους Ιερολοχίτες και την Πέμπτη ξανά με τον Super 3. Γιατί και την ομάδα θέλουμε να προστατέψουμε  από έκτροπα όπως αυτά στην Πυλαία, και εμείς να δείξουμε ένα καθαρά αθλητικό πρόσωπο. Να προστατέψουμε την ομάδα από πρόστιμα και τιμωρίες. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν έχουμε κανένα παράπονο  αλλά νομίζω δεν έχουν και αυτοί κανένα παράπονο. Η φιλοξενία θα είναι αυτή που πρέπει. Όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο που έχει διδάξει πολιτισμό. Όλα θα πάνε καλά».
Τέλος είπε για τον κόσμο:
«Πιστεύω μέχρι την Παρασκευή θα έχουν εξαντληθεί. Ξέρω ότι θα έρθει   ο κόσμος  να πάρει διαρκείας και να μπει στο γήπεδο. Αυτό είναι χρονοβόρο. Οι περισσότεροι θα αγοράσουν διαρκείας και θα μπουν στο γήπεδο. Ας έρθουν όλοι λίγες μέρες πιο μπροστά για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Ας φροντίσουμε να έχουμε όλοι τα εισιτήρια και τα διαρκείας. Και χθες μέχρι τις 9 το βράδυ από τις 9 το πρωί ήταν ανοιχτά τα γραφεία. Και εννοείται ότι είμαστε ανοιχτά. Αλλά πρέπει και εμείς σαν Αρειανοί να φροντίσουμε από τη σειρά μας να είμαστε από νωρίς μέσα στο γήπεδο, γιατί θα έχουμε και ωραία μουσική επένδυση. Θα είναι ωραία η ατμόσφαιρα και το κλίμα».
Για το Φίλιππο Συρίγο:
«Πραγματικά ήταν ένας τραγικό γεγονός. Έκανε πιο φτωχή την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία. Και το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν η φωνή που ακούγαμε στα εφηβικά μας χρόνια και συνέδεσε την πορεία του Άρη με την φωνή του. Εκφράσαμε τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του και ευχόμαστε όλος ο κόσμος να είναι γερός και να μην έχουμε τόσο άσχημες ειδήσεις. Τον γνώρισα στο all star της Πάτρας και χάρηκα πάρα πολύ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: