Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Ο Μπατιστούτα δεν μπορεί να περπατήσει»

Σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα να πάσχει από αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση, προχώρησε ο Ιταλός δημοσιογράφος και φίλος του παλαίμαχου παίκτη, Λουκά Καλάμια.

«Ο Μπατιστούτα δεν μπορεί να περπατήσει»
Μιλώντας στην «Corriero Dello Sport», ο Καλάμια τόνισε ότι ο Μπατιστούτα δεν μπορεί να σταθεί πάνω από μίση ώρα όρθιος, εξαιτίας του ότι δεν νιώθει τα γόνατα του λόγω της συγκεκριμένης ασθένειας. «Δυστυχώς δεν μπορεί να περπατήσει και ψάχνει λύσεις. Δεν μπορεί να σταθεί για πάνω από μισή ώρα εξαιτίας των προβλημάτων που έχει στα γόνατα. Από τα φάρμακα έχουν καταστραφεί οι τένοντες του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ασθένεια από την οποία έχει προσβληθεί ο άλλοτε μεγάλος σκόρερ των γηπέδων, ονομάζεται «SLA» και είναι σε μεγάλο ποσοστό θανατηφόρα. Όπως υποστηρίζουν κάποια ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, προκλήθηκε από κάποιες θεραπείες που είχε υποβληθεί ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στην καριέρα του. Ο πρώην παίκτης των Ρόμα, Φιορεντίνα, Ίντερ, Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις, γνωρίζεται με τον Ιταλό δημοσιογράφο, από όταν ο πρώτος ήταν παίκτης των «βιόλα» και ο δεύτερος εργαζόταν στην «Gazzetta Dello Sport».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: