Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Δεν θα τα παρατήσουμε»

arhs2
Ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Άρη στην ΠΑΕ,  Κώστας Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 με αφορμή τις ετοιμασίες για τους εορτασμούς των 100 χρόνων της ομάδας.
Ακόμη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η τωρινή διοίκηση θα παλέψει για το καλό της ομάδας.
Στην αρχή είπε:
«Είναι  πάρα πολλά τα ανοιχτά ζητήματα. Κατά τα ψέματα τα πράγματα είναι δύσκολα. Βρεθήκαμε σε μία συγκυρία που υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε αυτό το δύσκολο έργο . Πιστεύουμε ότι με δουλειά και με αγώνα θα καταφέρουμε το καλύτερο για τον Άρη μας» για να συνεχίσει:
«Ένα από τα πρωτεύοντα θέματα  με τα οποία ασχολείται η διοίκηση είναι τα 100 χρόνια σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς. Σύντομα θα βγει μία επιτροπή που θα αποτελείται από την ΚΑΕ την ΠΑΕ τον ΑΣ και την ΚΜΑ, για να κάνουμε ότι καλύτερο. Ίσως και πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλες ομάδες που έχουν κλείσει τα 100 χρόνια αν και δεν είναι πολλές. Έχουν μπει πολλά στο τραπέζι αλλά θα συζητηθούν από κοινού. Εμείς σαν ΑΣ έχουμε τις δικές μας προτάσεις και πιστεύουμε ότι και οι άλλοι φορείς έχουν τις δικές τους. Όλα θα συζητηθούν. Να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνει ο Άρης θα εκπλήξει και ανθρώπους που έχουν μεγάλη φαντασία. Ακόμη και αυτούς θα τους εκπλήξουμε θετικά. Αν θέλετε είναι η απαρχή κλείνοντας τα 100 χρόνια, να ξεκινήσει ο Άρης να είναι αυτός που πρέπει να είναι. Αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια και αυτός που πρέπει να είναι».
Για τις συναντήσεις με τους φορείς του Άρη και τις επόμενες κινήσεις:
«Αυτά όλα γίνονται με εκατέρωθεν θέσεις. Κάναμε μία συνάντηση με την ΠΑΕ που ήταν πάρα πολύ καλή και εποικοδομητική. Δεν κλείσαμε βέβαια. Γίνανε οι πρώτες προτάσεις θα γίνουν και αντιπροτάσεις. Αύριο την Τετάρτη έχουμε συνάντηση με την ΚΑΕ, και μετά θα γίνει συνάντηση με την ΚΜΑ. Το επόμενο βήμα εφόσον έχουμε κατασταλάξει είναι να συναντηθούμε όλοι μαζί. Τώρα κάτι ανακοινώσιμο δεν υπάρχει. Είμαστε σε φάση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Μπορεί πολλά να γίνουν όπως τα είπαμε αλλά κάποια άλλα μπορεί να αλλάξουν. Οπότε να μην ανακοινώνουμε πράγματα που μπορεί να αλλάξουν ή που δεν θα γίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι  όλα θα γίνουν με διαφάνεια. Ο πρώτος που θα ενημερώνεται πάντα, θα είναι ο κόσμος. Ο κόσμος του Άρη περιμένει όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν. Εγώ σαν Αρειανός δεν θέλω να πανηγυρίζω την νίκη επί του Πανιωνίου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του Πανιωνίου, αλλά αλίμονο αν ο Άρης χαίρεται που νίκησε τον Πανιώνιο. Ο Άρης είναι Άρης. Θέλετε η ιστορία οι τίτλοι, γιατί ο Άρης είναι ενιαίος. Το κοινωνικό πρόσωπο το τι έχει προσφέρει. Είναι και κομμάτι όσον αφορά τα 100 χρόνια. Όλα αυτά πρέπει να παρουσιαστούν  σωστά. Να μάθουν και οι νεώτεροι» για να προσθέσει λέγοντας:
«Πράγματα που δεν έγιναν χρόνια τα κάνουμε μέσα σε λίγες μέρες για να μην πω ώρες. Από την μέρα την συνέλευσης στις 11, από τις 12 ξεκινήσαμε και κάναμε κάποια πράγματα. Πρωταρχικός στόχος ήταν να αρχίσει να λειτουργεί το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο. Στις 18 είχαν ανοίξει με αέριο με ρεύμα με χημικά και ήδη έχουμε πάρει όλα τα χαρτιά από τους φορείς, που εγκρίνουν ότι είναι από τα καλύτερα στην Βόρεια Ελλάδα, αν όχι στην Ελλάδα. Λειτουργούν σχεδόν όλα τέλεια. Όλα τα τμήματα λειτουργούν κανονικά. Ακαδημίες μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ με ώρες. Ήταν πράγματα κολλημένα. Όλα αυτά ξεκινήσανε πλέον. Είχαμε και τον αγιασμό των ακαδημιών. Τα πράγματα προχωράνε. Ο κύριο Κουζούνιας έκανε καταπληκτική δουλειά. Είναι άνθρωπος και του 15μελούς. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Ο κόσμος έμεινε κατενθουσιασμένος. Ήρθαν τα παιδάκια ήρθε και η ομάδα. Αυτά τα πράγματα εγώ τουλάχιστον δεν τα είχα ξαναδεί» ενώ πρόσθεσε για την πίεση του χρόνου:
«Μας κυνηγάει ο χρόνος και εμείς κυνηγάμε τον χρόνο. Πήραμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Πράγματα που δεν είχε ο Άρης. Η ομάδα βόλεϊ δεν θα έπαιζε στην Α1. Είναι πολλά πράγματα μαζί. Είναι κακοδιαχείριση. Γίνανε πολλές λάθος κινήσεις. Πάρα πολύ μεγάλα λάθη. Τους πήρε η μπάλα όπως λέμε και δεν μπόρεσαν να την σταματήσουν. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά φυσικά και θα ελέγξουμε και θα τα βγάλουμε στον αέρα. Σύντομα θα κάνουμε δελτίο Τύπου που θα σας πούμε τα πράγματα όπως έχουν, και τι σκεπτόμαστε να κάνουμε για τα προβλήματα που βρήκαμε μπροστά, και για τα οποία δεν μας ενημέρωσε κανείς. Και κάθε μέρα βρίσκουμε και άλλα. Αλλά δεν τα παρατάμε. Εμείς θα φύγουμε μόνο αν δεν μας θέλει ο λαός του Άρης. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον Άρη. Θέλουμε  μαζί με τα 100 χρόνια μία διοίκηση που να βάλει το νερό στο αυλάκι. Η μάνα του συλλόγου είναι ο ΑΣ. Δεν δικαιούται Αρειανός να μην είναι στον ΑΣ. Όλος ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί. Εμείς είμαστε υπέρ αυτής της άποψης. Εγώ είμαι λάτρης του ΑΣ από πάρα πολλά χρόνια και μέλος. Από τότε που έγινα 20 χρονών είμαι μέλος. Άσχετα αν είμαι και στην ΚΜΑ και σε κάποιον σύνδεσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: