Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Ιδιαίτερο συναίσθημα με Παναθηναϊκό»

Ξεχωριστό χαρακτήρισε για εκείνον ο Μιλένκο Τέπιτς το παιχνίδι της Λιέτουβος Ρίτας με την πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

«Ιδιαίτερο συναίσθημα με Παναθηναϊκό»
Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2010-2012, είναι κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο Βίλνιους ανάμεσα στην Λιέτουβος και τους νταμπλούχους Ελλάδας τη Πέμπτη (17/10), γι’ αυτό και το κανάλι της Ευρωλίγκας φιλοξένησε συνέντευξή του στο Pre-game programme. «Φυσικά θα υπάρχουν ιδιαίτερα συναισθήματα. Πέρασα εκεί δύο όμορφα χρόνια. Πραγματικά ήταν απολαυστικά. Ήταν οι πρώτες χρονιές μου μακριά απ' τη Σερβία κι έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό ως ομάδα και για άτομα στο περιβάλλον της ομάδος, για μερικούς παίκτες, που παρέμειναν. Επομένως σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ και συνέχισε αναφορικά με τον 4ο όμιλο της Ευρωλίγκας:

«Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Βρεθήκαμε τελευταίοι σ' αυτόν, έχουμε μπροστά μας πολλές ομάδες, αφού ήρθαμε μέσω των Προκριματικών. Αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Θα προσπαθούμε να βρούμε διέξοδο. Προφανώς κι υπάρχουν σπουδαίες ομάδες. Για εμένα υπάρχουν δύο ξεχωριστές ομάδες, ο Παναθηναϊκός κι ο Ερυθρός Αστέρας, επίσης τρέφω σεβασμό και για τις υπόλοιπες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παλέψουμε. Όπως είπα, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να περάσουμε στο ΤΟΡ 16». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: