Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Αντιδράσαμε σωστά στα τελευταία λεπτά»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε μετά την σπουδαία, αλλά και αγχώδη νίκη του ΠΑΟΚ στο EUROCUP.«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου είχαν καθαρό μυαλό και μπόρεσαν στο τέλος να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά έστω και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη στο τέλος. Οι παίκτες αντέδρασαν πολύ σωστά στο τέλος και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι που μετράει περισσότερο από όλα.

Είχαν πολύ καλή συμπεριφορά σε κρίσιμα λεπτά και χρειάζεται υπομονή από όλους μέχρι να βρούμε μια σταθερή απόδοση. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ακόμη είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Πήραν το ρίσκο που έπρεπε ενώ είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Χρειαζόμαστε χρόνο, ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλά στημένος και δεν παράτησε καθόλου τον αγώνα, δείγμα του ότι είναι μια δυνατή ομάδα».

Για τον Κούπερ ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: "Μακάρι να έχει την ίδια απόδοση και στα άλλα ματς και ακόμη περισσότερο. Αλλά και αυτός είναι λογικό να έχει ακόμη σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αφού μαθαίνει τους συμπαίκτες του" και συνέχισε: "η ομάδα είναι σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη. Ως τώρα παίζαμε φιλικά. Στα φιλικά δεν μπορείς να δεις αυτά που βλέπεις στο πρωτάθλημα. Δείτε τι έγινε στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να έχουν μεν τον ίδιο κορμό αλλά να μην αποδίδουν καλό μπάσκετ"

Ο Ιγκόρ Γιόβοβιτς, που είναι μόλις 30 χρονών, δε μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που έχασε η ομάδα του, αλλά τόνισε ότι η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμη«Πολύ σκληρό παιχνίδι. Παλέψαμε και οι δύο ομάδες, αλλά ο ΠΑΟΚ στο τέλος πήρε την ουσία και την νίκη. Έκανε ένα πολύ καλό σουτ. Πολύ δύσκολη ήττα για μας έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για μας και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσουμε, μας στοίχισε το καλάθι του Κούπερ. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι, αλλά και να μάθουμε από τα λάθη μας» τόνισε ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: