Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Φύσσας: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Προσεκτική και σοβαρή για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μπαράζ πρόκρισης στο μουντιάλ θα πρέπει να είναι η Εθνική, όπως δήλωσε στο MEGA ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τάκης Φύσσας.

Φύσσας: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και «δεξί» χέρι του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μίλησε μετά το ματς με το Λίχτενσταϊν και δεν έκρυψε την προτίμησή του να μπει η Γαλλία στους ισχυρούς και να την αποφύγει η Εθνική στη διαδικασία πρόκρισης τον προσεχή Νοέμβρη. Τόνισε παράλληλα πως είναι κρίμα που η Εθνική δεν κατάφερε να περάσει με 25 βαθμούς απευθείας και χαρακτήρισε δύσκολες τις ημέρες που έρχονται για την ομάδα.

Αναλυτικά, ο Τάκης Φύσσας μίλησε στο ΜEGA, για:

«Νομίζω πως στο Fifa ranking μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως η Ουκρανία έχει 871 και η Γαλλία 870, που σημαίνει πως είναι η Ουκρανία στους ισχυρούς. Οπότε θα περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να σκεφτώ αντίπαλο, ούτε να διαλέξω και δεν θα το ήθελα κιόλας. Εάν ήταν να βγάλω μία ομάδα έξω αυτή σίγουρα θα ήταν η Γαλλία. Από τότε που τους αντιμετώπισα εγώ πέρασαν πολλά χρόνια. Εμάς μας μένει μία πίκρα. Είναι σημαντικό πως κάναμε 25 πόντους. Δώσαμε τα πάντα. Προσπαθήσαμε να περάσουμε. Έχουμε την πίκρα που δεν περάσαμε απευθείας αλλά έχουμε μία ευκαιρία μέσω των μπαράζ. Υπάρχει μία γλυκόπικρη γεύση. Χάσαμε από την Βοσνία και στο άλλο ματς μαζί της φέραμε ισοπαλία. Χάσαμε την πρόκριση από μία πολύ καλή ομάδα, την οποία κανείς δεν πίστευε στην αρχή. Εμείς ως Έλληνες είμαστε μεγαλόψυχοι και αναγνωρίζουμε πράγματα.

Στο τέλος ήμασταν ισόβαθμοι και χάσαμε την πρόκριση λόγω της διαφοράς γκολ. Εμείς έχουμε μάθει να προχωράμε. Μπορέσαμε και παλέψαμε. Πλέον έρχονται δύσκολες ημέρες. Είναι περίεργα τα συναισθήματα με τις κληρώσεις. Να μεν λέμε η Γαλλία να είναι έξω, όμως όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ υπολογίσιμες. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και προσγειωμένοι στα μπαράζ. Να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί γιατί είναι δύο δύσκολα και ιδιαίτερα παιχνίδια που διαφέρουν από αυτά του ομίλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: