Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Κούγιας: «Έχω μιλήσει με Αναστόπουλο»

Τις επαφές του με τον Νίκο Αναστόπουλο για τον πάγκο της Παναχαϊκής επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο τόνισε πως για την ώρα ο Έλληνας τεχνικός περιμένει κάτι μεγάλο.

Κούγιας: «Έχω μιλήσει με Αναστόπουλο»
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Παναχαϊκή μετά το το «διαζύγιο» με τον Τίμο Καβακά και ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τους Πατρινούς να έχουν κάνει κρούση στον Νίκο Αναστόπουλο.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ υπογράμμισε πως ο «Αναστό» περιμένει κάτι από ομάδα Σούπερ Λίγκας και έτσι δεν προχώρησε η συνεργασία. Όσο για τα άλλα ονόματα που ακούγονται, ο «ισχυρός άνδρας» των «κοκκινόμαυρων» διέψευσε πως υπάρχουν επαφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Best:

«Με τον μόνο προπονητή που έχω μιλήσει έως τώρα για να πάρει την θέση του παραιτηθέντος Καβακά στην Παναχαϊκή είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Όμως μου είπε πως περιμένει κάτι πολύ δυνατό αυτές τις μέρες, ίσως ακόμη και τον Ολυμπιακό δεν το ξέρω αυτό και έτσι δεν προχωρήσαμε την συνεργασία μας. Ούτε με Φυντάνη, ούτε με Βοσνιάδη, ούτε με Χατζηνικολάου έχω μιλήσει. Δεν βιάζομαι όμως, θα περιμένω μπορεί έως και την άλλη εβδομάδα. Από τους προπονητές που αλλάξαμε πέρυσι μόνο ο Αντωνίου εμένα που άρεσε. Μόνος του όμως έφυγε για οικογενειακούς λόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: