Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Χάλασε την καλή εικόνα…!!

Την τελευταία αγωνιστική χάλασε το Βέλγιο την καλή του εικόνα στον πρώτο προκριματικό όμιλο για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οριστικά στους «ισχυρούς» δεύτερους η Κροατία.

Χάλασε την καλή εικόνα…
Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραχώρησαν 1-1 στην Ουαλία στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της δέκατης και τελευταίας αγωνιστικής και δεν κατάφεραν να «σφραγίσουν» την ήδη δεδομένη πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας με μια ακόμα νίκη.

Παρά την ήττα της στη Σκωτία με 2-0, η Κροατία μπήκε στους «ισχυρούς» για τα μπαράζ και την αποφεύγει η Ελλάδα.

Σάρωσε την ΠΓΔΜ εντός έδρας η Σερβία με 5-1 και «γλύκανε» τους οπαδούς της.

Οι Βέλγοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με τον Ντε Μπρίνε στο 64΄, όμως αδράνησαν και δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Ράμσεϊ στο 88’.

Οι απογοητευμένοι «χρβάτσκι» πήγαν στη Σκωτία, ξέροντας πως θα είναι σίγουρα δεύτεροι και στους «ισχυρούς» και δεν έδωσαν και πολύ σημασία σε μια ομάδα που ήθελε να «κλείσει» θετικά την προκριματική φάση. Έτσι, οι «bravehearts» νίκησαν δίκαια, χάρη στα γκολ των Σνόντγκρας στο 28’ και Νέισμιθ στο 73’.

Ακόμα σκοράρουν οι «πλάβι» κόντρα στην ΠΓΔΜ στο Βελιγράδι και, έτσι, ολοκλήρωσαν θετικά μια αποτυχημένη προκριματική φάση. Οι νικητές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και σκόραραν με τους Ριστόφσκι με αυτογκόλ στο 16΄, Μπάστα στο 19’, Κολάροφ στο 38’ με πέναλτι, Τάντιτς στο 54’, Στσέποβιτς στο 73’. Για τους φιλοξενούμενους, μείωσε ο Ζάχοβιτς στο 83’.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Βέλγιο-Ουαλία 1-1
(64' Ντε Μπρίινε-88' Ράμσεϊ)

Σκωτία-Κροατία 2-0
(28' Σνόντργκρας, 73' Νέισμιθ)

Σερβία-ΠΓΔΜ 5-1
(16' αυτ. Ριστόφσκι, 19' Μπάστα, 38' πεν. Κολάροφ, 54' Τάντιτς, 73' Στσέποβιτς-83' Ζάχοβιτς)


Βαθμολογία:

Βέλγιο 26
Κροατία 17
Σερβία 14
Σκωτία 11
Ουαλία 10
ΠΓΔM 7 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: