Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μια ομάδα, μια οικογένεια!!

20131015_193433
Δείπνο στον Νίκο Γκάλη παρέθεσαν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Άρη σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Πυλαίας το απόγευμα της Τρίτης (19/10), ώστε να ευχαριστήσουν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή για το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά τους και να τον τιμήσουν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Κ.Α.Ε. Άρης:
“Ένα σπάνιο ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/10), που έδωσε την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια του ΑΡΗ να «ξεφύγει» από τις καθημερινές υποχρεώσεις της και να βρεθεί κοντά σε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο.
Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ βρέθηκε στο Ουζομεζεδοπωλείο «Γλυκάνισος», όπου οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, παρέθεσαν δείπνο στον Νίκο Γκάλη.
Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης δεν αρνήθηκε την πρόσκληση των αθλητών του ΑΡΗ και βρέθηκε στο «Γλυκάνισος» μαζί με την σύζυγό του, Ελένη και την μικρή του κορούλα, Στέλλα.
Στο δείπνο παρούσα ήταν η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο Πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, ο Αντιπρόεδρος, Χρήστος Γαλιλαίας και τα μέλη, Θωμάς Νικολός και Θεόδωρος Εμμανουηλίδης και όλο το προσωπικό των γραφείων. Παρόντες ήταν άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Ηλίας Πόππης, Γιάννης Λαυρεντιάδης, Σπύρος Πουλιτσίδης, Θανάσης Πλιάκης, Σωτήρης Κιοσέλογλου, Τάσος Ορφανίδης. Από την πλευρά των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών παρευρέθησαν οι Πέτρος Ράσογλου και Βασίλης Λυπηρίδης, καθώς και ο Χρήστος Σαμαράς.
Μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, άπαντες απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό, συζητώντας σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Ο Αντώνης Ασημακόπουλος απεύθυνε το μήνυμά του εκ μέρους όλης της ομάδας  στον Νίκο Γκάλη και στην οικογένεια του, ευχαριστώντας τον για την αποδοχή της πρόσκλησης και εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι αποτελεί τον «φάρο» στην επαγγελματική σταδιοδρομία όλων των αθλητών. Ο Νίκος Γκάλης  ευχήθηκε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να τους φοβίζει τίποτα.
Ο Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, από την πλευρά του, μοίρασε σε όλους τους αθλητές του ΑΡΗ εικόνες του Αγίου Δημητρίου, του προστάτη των αθλητών, με την ευχή να τους συντροφεύει και να τους προστατεύει από τραυματισμούς.
Οι αθλητές του ΑΡΗ, προσέφεραν δώρα στον Νίκο Γκάλη, στη σύζυγό του και την μικρή Στέλλα, με την μεγάλη έκπληξη να έρχεται στο τέλος. Ένα δώρο, ειδικά φτιαγμένο για τον καλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, για το «άθλημα» που λατρεύει μετά το μπάσκετ. Ένα τάβλι με φωτογραφίες του ίδιου να κοσμούν το εξωτερικό του. Ο ίδιος, έδειξε χαρούμενος για το δώρο που παρέλαβε δια χειρός αρχηγού Ασημακόπουλου, ενώ οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί.
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ είχε ετοιμάσει βίντεο-αφιέρωμα στον «θρύλο» των γηπέδων μπάσκετ,  με ιστορικές στιγμές του ίδιου με τη φανέλα του ΑΡΗ και της Εθνικής ομάδας, αλλά και βίντεο αφιερωμένα στη next generation του ΑΡΗ, που συνδυάζει νιάτα, ταλέντο, εμπειρία και το «φως» του παρελθόντος με την αύρα του Νίκου Γκάλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, έστειλε μέσω βίντεο το δικό του μήνυμα στο ίνδαλμα των Ελλήνων -και όχι μόνο- αθλητών, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τους παρευρισκομένους να απολαμβάνουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τον Νίκο Γκάλη να συζητά με τον Βασίλη Λυπηρίδη και τους παίκτες της ομάδας μας, αφηγούμενοι μοναδικές ιστορίες από παιχνίδια του παρελθόντος.
Για το δείπνο στον Νίκο Γκάλη, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, δήλωσε στο arisbc.gr: «Αισθανόμαστε ευγνώμονες που ο Νίκος Γκάλης, η οικογένειά του και οι υπόλοιποι εκλεκτοί καλεσμένοι μας, αποδέχθηκαν την πρότασή μας γι’ αυτό το τραπέζι και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Τέτοιες εκδηλώσεις, μας κάνουν να αισθανόμαστε ξεχωριστοί, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μας αυτή τη στιγμή και να τρώνε μαζί με τον Νίκο Γκάλη. Τον ευχαριστούμε πολύ, γιατί δείχνει ότι εκτιμά την προσπάθεια μας. Είμαστε σίγουροι ότι νιώθει την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφουμε απέναντί του και θέλουμε να του υπενθυμίσουμε ότι είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, για όλον τον κόσμο του ΑΡΗ, για όλη την Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε που υπάρχει και που βρίσκεται κοντά μας».
Ο έμπειρος σέντερ του ΑΡΗ, Κώστας Χαρίσης, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά έχουμε την τρομερή τιμή να βρισκόμαστε κοντά στο ίνδαλμα του ελληνικού μπάσκετ και οι πιο μεγάλοι στην ομάδα, κοντά στο λόγο για το οποίο ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το άθλημα. Ευχαριστούμε τον Νίκο Γκάλη για την τιμή που μας έκανε και αυτή τη φορά και ελπίζουμε να βρεθούμε σύντομα πάλι κοντά του».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: