Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ψωμιάδης: «Φέρνετε… διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή»

Ο ορισμός τριών νέων δικηγόρων από την έδρα προκάλεσε το ξέσπασμα του Μάκη Ψωμιάδη που έκανε λόγο για... "διαδρομιστές που θα μας βάλουν φυλακή".

Ψωμιάδης: «Φέρνετε… διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή»
Ένταση υπήρξε στο Εφετείο Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτη, αφού ο Μάκης Ψωμιάδης αισθάνθηκε αδικημένος από το γεγονός ότι το δικαστήριο όρισε τρεις νέους δικηγόρους για να αναλάβουν την υπεράσπιση του ιδίου και των υπολοίπων κατηγορούμενων.

Για αυτό τον λόγο παρενέβη ο ίδιος και απευθυνόμενος στους Δικαστές είπε:

«Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους».

Υπήρξε νέα διακοπή, με το δικαστήριο να ορίζει τέσσερις νέους δικηγόρους στους ισάριθμους κατηγορούμενους, τους οποίους όμως οι τελευταίοι δεν τους αποδέχτηκαν.

«Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο» τόνισε ο πρόεδρος, με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: «Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη».

Μετά τη νέα αναστάτωση που προκλήθηκε, υπήρξε εκ νέου ένταση και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να διακόψει για τις 23 Οκτωβρίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: