Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το «τεστ» του Μιλίνκοβιτς!!

Στη Θεσσαλονίκη αφήνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς όσους υπολογίζει να χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο ματς του Άρη με τη Βέροια, ενώ σήμερα θα τεστάρει τους υπόλοιπους κόντρα στην Καστοριά.

Το «τεστ» του Μιλίνκοβιτς
Στους έντεκα «εκλεκτούς» που σκοπεύει να ξεκινήσει στο κυριακάτικο ματς του Άρη με τη Βέροια φέρεται να έχει καταλήξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Υπάρχει, όμως, μία διαφορά σε σχέση με τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη, αφού στη θέση του τιμωρημένου Τσουμάνη θα αγωνιστεί ο Μαργαρίτης.

Οι Διούδης, Πουλίδο, Οικονομόπουλο, Αγκάνθο, Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης, Ίμπε, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν σήμερα μόνοι τους, ώστε σήμερα στο φιλικό με την Καστοριά να παίξουν όσοι δεν έχουν τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, ο Σέρβος προπονητής θα έχει στραμμένη την προσοχή του στους Μανιά, Σουνά και Αγγελλούδη, οι οποίοι συνήθως χρησιμοποιούνται συνήθως ως αλλαγή και τώρα τους δίνεται μία ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο.

Την 18μελή αποστολή αποτελούν οι:

Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς και Τσουμάνης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: