Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Το πιο δύσκολο στην Λεωφόρο...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πιο δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα στη Λεωφόρο, αυτό με τον Πανθρακικό.
Δεν το λέω, ούτε για γούρι, ούτε για να ..ωραιοποιήσω μία ενδεχόμενη νίκη, αλλά γιατί πραγματικά το πιστεύω. Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό την Κυριακή το θεωρώ από τα πιο δύσκολα, που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο. Για μένα το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα , που έχουν δώσει οι «πράσινοι» εντός έδρας πιο δύσκολο και από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί.
Ο Πανθρακικός έχει μόλις μία ήττα  στο πρωτάθλημα και αυτή την δεύτερη αγωνιστική στην Ξάνθη . Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες . Είναι μία ομάδα που και δύσκολα σκοράρει, αλλά ακόμα πιο δύσκολα δέχεται γκολ εκτός έδρας. Μακριά από την Κομοτηνή παίζει πολύ κλειστά αντίθετα με τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι επιθετική ομάδα , άρα σου δίνει χώρο, για να κάνεις ευκαιρίες, όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό

Στον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος προσμετράω και το γεγονός, ότι ο Αναστασίου για δέκα ημέρες δεν είχε στην διάθεσή του βασικούς παίκτες της ομάδας , όπως ο Καπίνο, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Σίλντεφελντ, ο Λαγός, ο Μαρινάκης, αλλά και τον Φιγκερόα που βασικός μπορεί να μην είναι, αλλά δίνει λύσεις στην επίθεση προερχόμενος από τον πάγκο . Αρα η δουλειά στις προπονήσεις γινόταν χωρίς τους μισούς βασικούς παίκτες. Και το παρελθόν έχει δείξει, ότι μετά τις διακοπές λόγω Εθνικών ομάδων ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ.
Και κυρίως οι διακοπές δεν ευνοούν τις ομάδες, που βρισκόντουσαν σε καλό ρυθμό. Και ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε ρυθμό. Να σημειώσουμε, ότι ο Φιγκερόα, που στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε τη νίκη προερχόμενος από τον πάγκο, λόγω της καθυστερημένης γέννησης του παιδιού του έρχεται την Παρασκευή στην Ελλάδα , ταλαιπωρημένος από το μεγάλο ταξίδι και χωρίς να έχει προπονηθεί για 10 ημέρες.
Ολα αυτά σίγουρα έχουν αποσυντονίσει την ομάδα , το πόσο θα την επηρεάσουν θα το δούμε στο γήπεδο  την Κυριακή το βράδυ. Πάντως έτσι και αλλιώς ο Πανθρακικός είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα . Μακάρι η ομάδα να κερδίσει με 3-0 και να με διαψεύσει, αλλά εγώ πιστεύω, ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, που χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση, για να το πάρεις.
ΥΓ: Το μόνο που έχω να πω για τον Φίλιππα Συρίγο είναι να ζήσουν να τον θυμούνται οι κοντινοί του άνθρωποι και να του μοιάσουν στην μαχητικότητά του και την καθαρότητά του -σπάνια σήμερα- σαν Δημοσιογράφος με Δ κεφαλαίο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: