Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Φιλική «τριάρα» για Άρη!!

Με τέρματα των Κύργια, Μανιά και Παπαδόπουλου, ο Άρης νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Καστοριά σε φιλικό παιχνίδι.

Φιλική «τριάρα» για Άρη
Αγωνιζόμενος με παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και χωρίς αυτούς που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, ο Άρης νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Καστοριά σε φιλικό παιχνίδι.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Κύργια, μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου. Οχτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν επίσης με κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου μετά από σέντρα του Βελλίδη.

Το 1-1 διατηρήθηκε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 20’ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κάθετη πάσα του Σουνά, ο Μανιάς με πλασέ έκανε το 1-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 48ο λεπτό ο Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ, μετά από πάσα του Σουνά.

Στο 81’ ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ, αλλά στο σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Δεύτερο τέρμα θα μπορούσαν να πετύχουν, από την πλευρά τους, και οι γηπεδούχοι, που είχαν επίσης δοκάρι στο 85’ με τον Τσαμασλίδη.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και σίγουρα ο Σέρβος τεχνικός θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για όσους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Κύργιας (62' Γκόλιας), Καραγκούνης, Σουνάς, Αγγελούδης (57' Μπάλιος), Τσουμάνης (62' Κοντοβάς), Παπαδόπουλος (51' Λεμονής), Καρασαλίδης (62' Γιανίτσης), Νταμαρλής (57' Κοτσαρίδης), Μανιάς και Καραγιάννης (51' Τσουκάνης).

Η αρχική 11άδα της Καστοριάς: Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βελλίδης, Ντάντσης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: