Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Υπήρξαν «θύματα» στον ΠΑΟΚ!!

Οι διεθνείς επέστρεψαν και μαζί τους τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ. Ο Βούκιτς υπέστη θλάση, ενώ Νίνης και Λούκας αποχώρησαν πρόωρα με μικροπροβλήματα.

Υπήρξαν «θύματα» στον ΠΑΟΚ
Δεν ήταν και ιδανική η πρώτη προπόνηση στον ΠΑΟΚ, μετά την επιστροφή των διεθνών. Μπορεί ο Χουμπ Στέφενς να είδε τους εννιά παίκτες που έλειπαν το τελευταίο διάστημα να προπονούνται (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Νίνης, Λάζαρ, Κάτσε, Κίτσιου), αλλά παράλληλα έγινε μάρτυρας και προβλημάτων τραυματισμού.

Αφού λοιπόν έγιναν οι καθιερωμένες ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, στη συνέχεια ακολούθησε διπλό 9 εναντίον 9. Εκεί, ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» είδε τον Βούκιτς να αποχωρεί πρόωρα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έχει υποστεί θλάση.

Ευτυχώς οι άλλοι δύο που επίσης χτύπησαν, δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου μεγέθους ζημιά. Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκας δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον αστράγαλο και ο Νίνης στο «καλάμι», όμως για αμφότερους δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Φυσικά, αύριο θα υπάρξει πλήρης επανεκτίμηση της κατάστασής τους.

Το νέο ραντεβού παικτών και τιμ είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, στις 10:30, στη Νέα Μεσημβρία, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πλέον φουλ σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: