Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Περιμένει «ενισχύσεις» ο Μίτσελ!!

Βοήθειες από ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής περιμένει ο Μίτσελ στο επόμενο διάστημα, όταν το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα είναι «βουνό».

Περιμένει «ενισχύσεις» ο Μίτσελ
Είκοσι επτά ποδοσφαιριστές έχει εμπιστευτεί μέχρι στιγμής ο Μίτσελ.

Άλλους πολύ, άλλους λιγότερο.

Δύο εξ αυτών (Φετφατζίδης – Φέισα) αποχώρησαν, ενώ είχαν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις και μέχρι στιγμής το ρόστερ έχει βασιστεί σε 25 παίκτες.

Σίγουρα, ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται συγκεκριμένους παίκτες σε πιο ιδιαίτερα παιχνίδια, κυρίως σε εκείνα του Champions League.

Το επόμενο διάστημα, όμως, οι Πειραιώτες, θα κληθούν να δώσουν επτά αγώνες σε 23 μέρες και στη διάθεσή του θα τεθούν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν μέχρι σήμερα για διάφορους λόγους.

Πρώτος από όλους ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα δώσει «ανάσες» στον Μανωλά και τον Σιόβα. Μέχρι στιγμής ο αρχηγός έχει παίξει μόνο σε ένα ματς και κάθε μέρα δείχνει όλο και καλύτερα.

Ο Μασάντο, από την πλευρά του, πήγε πίσω λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει στο εκτός έδρας ματς με την Μπενφίκα.

Ο Γιαταμπαρέ ήρθε αργά στην ομάδα, έχει παίξει ένα ματς ως βασικός (εκείνο στο Κύπελλο με τον Φωκικό) και ο Μίτσελ περιμένει περισσότερα από εκείνον στη συνέχεια.

Ο Σέποβιτς, με τη σειρά του, χρειάζεται να μην είναι στο βασικό σχήμα ο Σαβιόλα και ο Μήτρογλου. Θα μπορέσει, όμως, να βοηθήσει – όπως έκανε άλλωστε – και στους αγώνες του Κυπέλλου.

Ο Τσόρι έχει ταλαιπωρηθεί από μικροενοχλήσεις, αλλά θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής από τον 50χρονο προπονητή.

Ο Παπάζογλου, λόγω της παρουσίας του Σαλίνο και της… ευελιξίας του Μανιάτη, αποτελεί τρίτη επιλογή του Μίτσελ για το δεξί άκρο, όμως τον έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετούς αγώνες. Κάτι που βέβαια θα επαναληφθεί μέσα στο άμεσο μέλλον.

Ο Μιγκέλ Τόρες, τέλος, είναι ο μόνος που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και παραμένει άγνωστο πότε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: