Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Άγκερ: «Η Λίβερπουλ αποφάσισε για Μπαρτσελόνα»

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην πουλήσει τον Ντάνιελ Άγκερ στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπως δήλωσε ο Σλοβάκος στόπερ σε Μέσο της πατρίδας του.

Άγκερ: «Η Λίβερπουλ αποφάσισε για Μπαρτσελόνα»
Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Λίβερπουλ να έχει δεχθεί πρόταση για την πώληση του Ντάνιελ Άγκερ, την οποία τελικά απέρριψε, επιβεβαίωσε ο Σλοβάκος στόπερ, μιλώντας στην πατρίδα του.

Ωστόσο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δήλωσε χαρούμενος στους «κόκκινους» και εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει πολλούς τίτλους.

Η συνέντευξη του Άγκερ στην εφημερίδα «Ekstrabladet»

«Τον Ιανουάριο θα κλείσω οχτώ χρόνια στη Λίβερπουλ. Εάν μετρήσουμε πόσοι κεντρικοί αμυντικοί έχουν περάσει από την ομάδα σε αυτό το διάστημα, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χέρι. Ήταν πολλοί, όμως εγώ είμαι ακόμα εκεί. Νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος (που είμαι ακόμα στην ομάδα). Το ξέρω!

Για μένα (η παραμονή μου στο Άνφιλντ) ήταν για να κάνουμε την ομάδα όσο πιο δυνατή γίνεται, επειδή είμαι διψασμένος να κατακτήσω τίτλους μαζί της. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τίτλους.

Με ενδιαφέρει να γίνω μέλος ενός ρόστερ αποτελούμενου από 25 δυνατούς παίκτες, και μαζί με εκείνους που αγόρασε ο σύλλογος το καλοκαίρι, να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα.

(Η απόφαση της Λίβερπουλ για να με πουλήσει στην Μπαρτσελόνα) Η απόφαση ήταν πάνω στη διοίκηση, και έτσι έγινε. Πάντα πρέπει να μιλήσουν μαζί της.

Δεν ξέρω (αν θα φύγω από τη Λίβερπουλ). Αυτή τη στιγμή έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο και πρόθεσή μου είναι να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Χαίρομαι που βρίσκομαι στη Λίβερπουλ και παίζω καλά. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, και εάν κερδίσουμε κάτι, θα είναι υπέροχο. Η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: