Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Καραγκούνης: «Αξίζουμε συγχαρητήρια»

Ο Γιώργος Καραγκούνης υποστήριξε ότι αξίζει και η Εθνική συγχαρητήρια για την βαθμολογική της συγκομιδή.

Καραγκούνης: «Αξίζουμε συγχαρητήρια»
Την θλίψη του γιατί η Εθνική δεν μπόρεσε να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ 2014 παρά την συγκομιδή των βαθμών της εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Το να συγκεντρώνεις 25 βαθμούς και τελικά να μην περνάς στο Μουντιάλ δεν έχει γίνει πολλές φορές. Και με αυτό μόνο είμαστε υπερήφανοι», ανέφερε και συνέχισε:

«Δίνουμε συγχαρητήρια στη Βοσνία αλλά κι εμείς αξίζουμε συγχαρητήρια γιατί συγκεντρώσαμε τους ίδιους βαθμούς και βγήκαμε δεύτεροι», τόνισε ο Καραγκούνης.

«Ξεκινήσαμε καλά. Μετά όμως δυσκολευτήκαμε γιατί έπαιξαν αρκετά κλειστά αμυντικά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είχαμε ρυθμό αλλά μπορούμε και καλύτερα».

Ο αρχηγός στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση της Εθνικής μετά την ήττα από την Βοσνία…

«Κάναμ το 5χ5 μετά την ήττα από τη Βοσνία. Αυτό είναι απάντηση μεγάλης ομάδας. Στεναχωρηθήκαμε αλλά κοιτάμε μπροστά. Θέλω να περάσουμε στο Μουντιάλ. Για αυτό και συνεχίζω να παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα για να μπορώ να προσφέρω στην Εθνική», ανέφερε ο «τυπάρας» και συνέχισε:

«Όλη η ομάδα προσπάθησε. Σε όλη την προκριματική φάση. Από πλευράς συγκομιδής βαθμών αγγίξαμε το τέλειο».

Τέλος, ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στα παιχνίδια μπαράζ…

«Είναι 50-50 οι πιθανότητες πλέον στα μπαράζ. Παίζει ρόλο το πώς θα παίξεις και σε τι ημέρα θα βρεθείς. Θυμόμαστε όλοι ότι με την Ουκρανία μας είχαν ξεγραμμένους. Θεωρητικά θα είμαστε το φαβορί στο ζευγάρι, αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στο Μουντιάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: