Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τοχίρ: «Ευθύνη για εμάς το νέο κεφάλαιο της Ίντερ»

Το αίσθημα της ευθύνης για την επόμενη μέρα της Ίντερ έχει ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ερίκ Τοχίρ, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με την οικογένεια Μοράτι.

Τοχίρ: «Ευθύνη για εμάς το νέο κεφάλαιο της Ίντερ»
Τέλος εποχής για την Ίντερ με την οικογένεια Μοράτι να αποχωρεί και να μεταβιβάζει τις μετοχές της στον Ερίκ Τοχίρ.

Ο νέος ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως το νέο… αφεντικό του συλλόγου ότι έχει μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο, καθώς θέλει να συνεχίσει να «μεγαλώνει» την ομάδα και να την οδηγήσει στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας της.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την οικογένεια Μοράτι, για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ίντερ.

«Θεωρούμε ότι αυτή η υπογραφή είναι ευλογία για εμάς. Θα δουλέψουμε με την οικογένεια Μοράτι, ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για την Ίντερ και να την κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστική τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ίδια γραμμή που έχει ο σύλλογος από την πρώτη ημέρα που ιδρύθηκε και με γνώμονα την μεγάλη ιστορία της θέλουμε να κάνουμε την ομάδα ακόμα μεγαλύτερη», ήταν αρχικά τα λόγια του Τοχίρ.

Ενώ στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος της Ίντερ πρόσθεσε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα. Τιμούμε τον Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος είχε τα ηνία του συλλόγου και έδωσε σε εμάς την ευθύνη να οδηγήσουμε την Ίντερ στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και έχω μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο, καθώς μιλάμε για έναν κορυφαίο σύλλογο, με πολλές επιτυχίες και άκρως σεβαστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μπορεί να είμαι επιχειρηματίας, αλλά πάνω από όλα είμαι ένας φίλαθλος και ένας άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: