Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμη η αποστολή για Καστοριά!!

Με διπλή προπόνηση σε «Βικελίδης» και «Δασυγένειο» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το φιλικό της Τετάρτης στην Καστοριά.

Έτοιμη η αποστολή για Καστοριά
Μετά την ολοκλήρωση του απογευματινού προγράμματος, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε τη 18μελη αποστολή για το ματς στην «πόλη των γουναράδων».

Αυτή αποτελείται από τους: Αγγελούδη, Γιαννίτση, Γκόλια, Γρηγοριάδη, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Καρασαλίδη, Κοντοβά, Κοτσαρίδη, Κύργια, Λεμονή, Μανιά, Μπάλιο, Μπουζάνη, Νταμαρλή, Παπαδόπουλο, Σουνά, Τσουμάνη.
Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης οδικώς και το μεσημέρι θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης.

Όσοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στο «Δασυγένειο».

Επίσης, την ίδια μέρα η ΠΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης στη Βέροια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι παρέλαβε και θα διαθέτει από αύριο, Τετάρτη (16/10), τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στη Βέροια την ερχόμενη Κυριακή (20/10, 16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ στις θύρες 5 και 6 και θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (09:00-14:00 και 17:00-21:00, Σάββατο 09:00-13:00)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: