Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το προπονητικό!!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως έγινε νέα επαφή με τον δήμο Θέρμης και πλέον απομένει να προκηρυχθεί δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση της έκτασης που θέλει ο “Δικέφαλος”, προκειμένου  να χτίσει το νέο του προπονητικό κέντρο.
Η σχετική ενημέρωση:
ergo_athlitikis_anaptyksisΞεκίνησε ο δεύτερος γύρος των συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.
Επειτα από τις επαφές της περασμένης εβδομάδας και το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, άνθρωποι της ΠΑΕ και εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη μαζί με το νομικό επιτελείο τους, συναντήθηκαν εκ νέου με τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θανάση Καρούντζο και τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο.
Στη σημερινή συνάντηση διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον το συντομότερο δυνατό αναμένεται να προκηρυχθεί ο δημόσιος διαγωνισμός για την εκμίσθωση της έκτασης, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να χτίσει το νέο του προπονητικό κέντρο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: