Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

«Ευχαριστώ τον κ. Σάντος και τον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του στην Εθνική εμφανίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, που ευχαρίστησε τον Φερνάντο Σάντος και τον Ολυμπιακό, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος για πρόκριση στο Μουντιάλ.

«Ευχαριστώ τον κ. Σάντος και τον Ολυμπιακό»
Τον Φερνάντο Σάντος και τον Ολυμπιακό ευχαρίστησε ο Ανδρέας Σάμαρης, μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα κόντρα στο Λιχτενστάιν. Ο διεθνής μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να καθιερωθεί στην «γαλανόλευκη» και εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα -λόγω και του μετάλλου που διαθέτει- θα βρίσκεται μέσω μπαράζ στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στο MEGA:

«Ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου έδωσε και μάλιστα σε σημαντικά ματς. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλό μου εαυτό, όποτε χρειάζεται. Ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό που μέσα από την ομάδα εκεί, μου δόθηκε η ευκαιρία στην Εθνική. Αν είχα σκοράρει, θα ήταν το ιδανικό ντεμπούτο για μένα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως θα πάμε μουντιάλ, γιατί έχουμε εμπειρία σε μπαράζ και αυτή η ομάδα έχει δείξει πως διαθέτει μέταλλο για να περάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης. Όλοι στην ομάδα πιστεύουν στην πρόκριση. Πιστεύαμε και στο θαύμα σήμερα, αλλά δεν ήρθε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε από τα μπαράζ. Όνειρό μου είναι να μείνω στην Εθνική, μακάρι να κερδίζει πάντα η ομάδα. Θα ήθελα να καθιερωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: