Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Βασιλόπουλος: «Νιώθω υπέροχα»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επέστρεψε δυνατός στη δράση και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη Βαγιαδολίδ να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να αποδείξει πως δεν… ξόφλησε.

Βασιλόπουλος: «Νιώθω υπέροχα»
Έτοιμος να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη των σοβαρών τραυματισμών και να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 29χρονος φόργουορντ κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του στη Βαγιαδολίδ και ήδη αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

«Μετά από δύο χρόνια εκτός δράσης, απολαμβάνω και πάλι το μπάσκετ. Νιώθω υπέροχα. Μου αρέσει πολύ ο προπονητής και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν. Μπορεί να μην έχουμε σούπερ σταρ, αλλά έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε», ανέφερε ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να προσφέρω την ενέργειά μου, τη θέλησή μου για νίκη και το πάθος μου για το μπάσκετ. Ήμουν μέλος των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και θέλω να μεταφέρω στους συμπαίκτες μου να προπονούνται όσο πιο σκληρά μπορούν και να είναι πάντα συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε ο άσος από τον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: