Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Χάβος: «Ήταν καλύτεροι...»

Την ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης παραδέχθηκε ο Μάκης Χάβος, μετά την ήττα του Παναιτωλικού και έδωσε σύνθημα για περισσότερη δουλειά στο μέλλον.

Χάβος: «Ήταν καλύτεροι...»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα επί του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών παραδέχθηκε πως οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως πιθανώς η διακοπή έχει επηρεάσει την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ από τα αποδυτήρια», είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού και συνέχισε στην αρχική του τοποθέτηση: «Το γρήγορο γκολ σίγουρα μας άλλαξε τα αρχικά σχέδια, αλλά μας επηρέασε και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά είχαμε τη φάση με το δοκάρι, που αν έμπαινε θα μπορούσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ αδικαιολόγητα από μία στημένη φάση. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και να του δώσουμε συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί με τον Μπόγιοβιτς, αυτό είπαμε και στο ημίχρονο, να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας ξανάβαζε στο παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο Αστέρας είναι έμπειρος, είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και αυτό φάνηκε».

Για τη συνέχεια ο πρώην προπονητής του Αστέρα είπε: «Είχαμε δύο εκτός έδρας ματς στα οποία χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ισως η διακοπή μας αποσυντόνισε. Οφείλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να αποκτήσουμε και πάλι την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Για τη διαφορά στην απόδοση του Παναιτωλικού εντός και εκτός έδρας: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Στην έδρα μας με τη συμπαράσταση του κόσμου είμαστε δυνατοί. Αλλά δεν πρέπει να περνάει από το μυαλό μας ότι με την ισοπαλία είμαστε ευχαριστημένοι εκτός έδρας. Δεν γίνεται να φτιάξεις από τη μια μέρα στην άλλη καλή ομάδα εντός και εκτός έδρας. Δεν το έχουν πετύχει αυτό ευρωπαϊκές ομάδες».

Και κατέληξε: «Όταν η ομάδα χάνει, ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Δεχτήκαμε και πάλι γκολ από στημένη φάση, που έφταιγαν δύο, όχι ένας. Το σημαντικό δεν είναι να πάρουμε εμείς την κεφαλιά, αλλά να μην την πάρει ο αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: