Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Καλύτερος και πιο διψασμένος ο Ολυμπιακός»

Ο Στέφαν Ντεμόλ δίνει στο Gazzetta.gr προβάδισμα πρόκρισης στον «καλύτερο και πιο διψασμένο Ολυμπιακό» ενώ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μεταφέρει την πίστη της Άντερλεχτ για νίκη στο Φάληρο. 
O Βέλγος Στέφαν Ντεμόλ είναι μία γνωστή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στην Ελλάδα έχοντας περάσει ως παίκτης από τον Πανιώνιο ενώ θήτευσε στον πάγκο του Αιγάλεω και του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος τεχνικός κατέθεσε στο Gazzetta τις απόψεις του για το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί φαβορί την ομάδα του Μίτσελ. Πιο αναλυτικά είπε για:
Το εάν μπορεί η Άντερλεχτ να πάρει αποτέλεσμα στο Φάληρο: Δεν πιστεύω πως είναι σε θέση να το κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, διψασμένη για πρόκριση και δεν θα αφήσει από την αρχή κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Άντερλεχτ. Σίγουρα, σε μια διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ πάντα υπάρχει κίνητρο, αλλά τώρα η μια ομάδα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα!
Το υλικό της Άντερλεχτ: Στο πρώτο ματς είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν το έκανε. Έχει καλούς παίκτες, αλλά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Με την Μπενφίκα δεν έδειξε χαρακτήρα και δεν ξέρω αν οι παίκτες χωρίς κίνητρο μπορούν να αποδώσουν πολλά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει διάρκεια, μαχητικότητα και ουσία στο παιχνίδι του.
 
Τις απουσίες των Μήτρογλου και Μανιάτη: Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό να μην έχει στη σύνθεσή του, τον πρώτο του σκόρερ και έναν μεγάλο επιθετικό, αλλά και έναν έμπειρο μέσο όπως ο Μανιάτης, αλλά δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί. Έχει μεγάλους παίκτες, έχει εμπειρία και μια έδρα που θα... βράζει και θα κάνει τα πάντα για να δώσει πρόκριση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αυτός που θα του δώσει το εισιτήριο για τους '32'.
 
Το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: Το κίνητρο από μόνο του δεν δίνει την πρόκριση. Η ψυχή, το πάθος η συγκέντρωση, η εμπειρία και ο κόσμος την δίνουν... Ο Ολυμπιακός αν μπει από την αρχή δυνατά στο ματς μπορεί να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Άντερλεχτ, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Εάν ο Ολυμπιακός κόψει τα άκρα της και πάρει τον άξονα, τότε πιστεύω πως θα έχει το πάνω χέρι. Θα βοηθήσει πολύ το Καραϊσκάκη. Είναι μεγάλο όπλο.
 
Μήνυμα νίκης από τον Μίτροβιτς
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς δεν ήθελε να πει και πολλά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον οποίο στην Άντερλεχτ τον βλέπουν και ως έναν δικό τους... τελικό αλλά και ως μία ιδανική ευκαιρία για ρεβάνς μετά το 3-0 στο Βέλγιο. Ωστόσο ο Σέρβος άσος φανέρωσε κάποιες σκέψεις του ενώ μετέφερε και το κλίμα της ομάδας.
«Εμείς δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Στην συνέχεια ο νεαρός παίκτης διευκρίνισε πως «εμείς θα έρθουμε στο Φάληρο για να παλέψουμε το καλύτερο δυνατό.
Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο και σε μία καλή έδρα, όμως είμαι αποφασισμένοι να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: