Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πιέζει τον Γκαλιάνι ο Μπερλουσκόνι!!

Συνάντηση είχαν χθες το βράδυ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον πρόεδρο της Μίλαν να ζητά από τον γενικό διευθυντή του συλλόγου να αναβάλει την αποχώρησή του.

Πιέζει τον Γκαλιάνι ο Μπερλουσκόνι
Μέχρι το τέλος της σεζόν ενδέχεται να παραμείνει στη θέση του ο Αντριάνο Γκαλιάνι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ιταλικού Τύπου.

Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και συζήτησαν για περίπου τέσσερις ώρες, με τον πρόεδρο του συλλόγου να ζητά από τον συνεργάτη του να δώσει παράταση στην απόφασή του.

Ο Γκαλιάνι παρουσιάζεται αποφασισμένος να φύγει από τους «ροσονέρι», αφού έχει έρθει σε ρήξη με την κόρη του Μπερλουσκόνι και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας, Μπάρμπαρα.

Αυτό, όπως αναφέρει το Sky Sport Italia, αναμένεται να συμβεί στις 22 Δεκεμβρίου, όταν η Μίλαν έχει το ντέρμπι με την Ίντερ. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου (Σίλβιο Μπερλουσκόνι) φέρεται να ζήτησε από τον Γκαλιάνι να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος σήμερα να προβεί σε ανακοινώσεις για τις διοικητικές εξελίξεις και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Πάολο Μαλντίνι θα αναλάβει το πόστο του Γκαλιάνι, με τον πατέρα του (Τσέζαρε Μαλντίνι) να δηλώνει στεναχωρημένος για την αποχώρηση του επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Μπερλουσκόνι και χαρούμενος για την επικείμενη συμφωνία του γιού του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: