Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αυτόν θέλει να κρατήσει ο ΠΑΟ, αλλά δεν μπορεί!!

Ποιον βασικότατο ποδοσφαιριστή θέλουν να ανανεώσουν οι "πράσινοι", αλλά οι οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν τώρα, μπορούν να τον οδηγήσουν εκτός ομάδας; Γιατί μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ, μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: "Αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, καλώς να έρθει. Εμείς όμως έχουμε χαράξει ήδη τη δική μας οικονομική πολιτική".
Μία οικονομική πολιτική, όμως, που δεν βοηθάει στην παραμονή του συγκεκριμένου παίκτη. Ποιος ποδοσφαιριστής είναι αυτός; Ο Κάρλος Ζέκα, που τον έχουν ενημερώσει από τον Παναθηναϊκό ότι θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος χαφ φυσικά και θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να διακριθεί σαν παίκτης, να παίξει στην Ευρώπη κ.λπ.
Το ζήτημα είναι πως οι "πράσινοι", τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν ξανά οικονομική στενότητα, που αποδυναμώνει τη διαπραγματευτική δύναμή τους. Ο Ζέκα, όμως, περιμένει πώς και πώς το νέο συμβόλαιο... Και εδώ είναι που έχει αρχίσει να μπλέκεται το πράγμα, καθώς ο Πορτογάλος είναι βασική μονάδα της ομάδας και, φέτος, παίζει και ως αρχηγός της.
Γιατί και ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει ότι σε άλλες περιπτώσεις που χρειάστηκαν χρήματα για να πέσουν υπογραφές σε μεγάλα συμβόλαια, ανανεώσεις κ.λπ. βρέθηκε η λύση από τη διοίκηση. Για αυτό περιμένει και στη δική του περίπτωση μία αντίστοιχη προσπάθεια. Διαφορετικά, αν ραγίσει το γυαλί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: