Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Λογάριαζε χωρίς τον… Ρούνεϊ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» χάρη στον Ρούνεϊ, ο οποίος ισοφάρισε και τις δύο φορές που προηγήθηκε η Τότεναμ!

Λογάριαζε χωρίς τον… Ρούνεϊ
Ισόπαλο 2-2 έληξε το μεγάλο παιχνίδι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι», βέβαια, οφείλουν την ισοπαλία αυτή στον Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος και τις δύο φορές που προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, τους χάλασε τα… όνειρα για τη νίκη.

Ο Γουόκερ άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ στο 18ο λεπτό με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 29ο λεπτό ο Σολδάδο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Η Τότεναμ έχασε άλλη μια ευκαιρία για να σκοράρει το δεύτερο της τέρμα. Αυτή την φορά ο Λένον ήταν ο… παίκτης που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32ο λεπτό με τον Ρούνεϊ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γουόκερ.

Η Τότεναμ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Σάντρο να στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ντε Χέα στο 54ο λεπτό.

Ο Ρούνεϊ όμως και πάλι απάντησε για τη Γιουνάιτεντ με τέρμα που πέτυχε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57ο λεπτό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: