Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Φταίμε κι εμείς, φταίει κι ο διαιτητής…»

Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό για την απώλεια βαθμών στη Ριζούπολη (1-1 με τον Απόλλωνα). Πολλά παράπονα από Αναστασίου για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και δυσαρέσκεια για τη διαιτησία.

«Φταίμε κι εμείς, φταίει κι ο διαιτητής…»
Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε ανώμαλα και πραγματοποιώντας μετά από καιρό κακή εμφάνιση άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα (1-1). Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν νωθροί, χωρίς να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος και να «χτίσουν» πάνω στο γρήγορο γκολ του Μπεργκ, αλλά και δίχως να αντιδράσουν μετά την ισοφάριση καθώς η μοναδική καλή στιγμή μετά το γκολ της ισοφάρισης ανήκε κι αυτή στους γηπεδούχους.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά και τη νοοτροπία των παικτών του και αναμένεται να τους τα ψάλλει στο Απήλιον, καθώς είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν είδε μαχητικότητα και συγκέντρωση στον επιθυμητό βαθμό.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» βράζουν και με τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, με πιο χαρακτηριστική αυτή σε τράβηγμα στον Τριανταφυλλόπουλο, καθώς επίσης και για ένα οφσάιντ που δόθηκε στον Μπεργκ στο πρώτο μέρος. Κάποιοι, δε, συνδέουν αυτή τη διαιτησία με την… αποστασία της ΠΑΕ μαζί με τον ΠΑΟΚ και την κόντρα με τα ποδοσφαιρικά όργανα.

Πρώτα Κύπελλο, μετά Καλλονή

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο, καθώς την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει… μετρημένο rotation, καθώς ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Διαθέσιμοι είναι ξανά οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που εξέτισαν την τιμωρία τους, αλλά τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Πράνιτς και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα λείψει (Καλλονή εκτός, Ατρόμητος εντός, Λεβαδειακός εκτός και Ξάνθη εντός).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: