Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κάτι κουρασμένοι «δράκοι»…!!

Έχει αρχίσει και «παραδίδει πνεύμα» η Πόρτο από τους συνεχόμενους αγώνες σε Πορτογαλία και Ευρώπη.

Κάτι κουρασμένοι «δράκοι»…
Οι «δράκοι» έχασαν 0-1 στην έδρα της Ακαντέμικα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superiga και γνώρισαν απρόσμενη ήττα-έκπληξη, η οποία τους αφήνει μόνο προσωρινά στο +1 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση και τις Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έχουν ένα αγώνα λιγότερο και αν οι Λουζιτανοί νικήσουν την Κυριακή Ρίο Αβε και Πάσος Φερέιρα αντίστοιχα, θα τους προσπεράσουν κατά δύο βαθμούς και θα έχουν αυτοί το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν προσωρινά στο -3 από τις προνομιούχες θέσεις, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους παίκτες του Πάολο Φονσέκα και προηγήθηκαν με τον Αλεξάντρε στο 44’. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «φουριόζοι», όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, χάνοντας και πέναλτι στο 80’ με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ, με τον Ρικάρντο να αποκρούει.


Η σύνθεση της Πόρτο: Ελτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Αλεξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονζάλεζ, Ζόσουε (75’ Κάρλος Εντουάρντο), Κιντέρο (57’ Λίκα), Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνεζ


Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 29/11

Μπράγκα-Ολιανένσε 4-1

(7’ Σάντος, 13’ Σίλβα, 69’ Έντερ, 90’ Πάρντο – 56’ πεν. Σελεστίνο)

Σάββατο 30/11/13

Ακαντέμικα-Πόρτο 1-0

Κυριακή 01/12

Αρούκα-Μαρίτιμο (18:00)
Μπελενένσες-Ζιλ Βιθέντε
Νασιονάλ-Σετούμπαλ
Ρίο Άβε-Μπενφίκα (19:45)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πάσος Φερέιρα (21:45)

Δευτέρα 02/12
Εστορίλ-Γκιμαράες Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: