Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

“Δώσαμε ευκαιρίες στον ΚΑΟΔ”

markopoulos
Ικανοποιημένος από τους καλαθοσφαιριστές του ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες της ομάδας έπιασαν την απόδοση που χρειαζόταν για να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, αφήνοντας πίσω την άσχημη εμφάνιση που είχε φέρει και την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από τα Τρίκαλα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Αρχικά, ανέφερε: “Μπράβο στους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε αυτό που μπορούμε και φτάσαμε στη νίκη. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς γιατί προερχόμασταν από ήττα στα Τρίκαλα, επίσης ο ΚΑΟΔ θα ερχόταν δυνατός μετά από μια ήττα ενώ με διάφορους μικροτραυματισμούς το ζήτημα είναι πώς θα είχαμε διάρκεια. Δώσαμε ευκαιρίες να μας χτυπήσει ο αντίπαλος στη ρακέτα και αυτό ήταν αρνητικό στοιχείο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν επιτρέψαμε να γινόταν εύκολα η πρώτη πάσα, η άμυνά μας έγινε δυνατή και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Τώρα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό”.
Για τον νεαρό Κόνιαρη: “Κάποια στοιχεία που ήθελαν να βάλουν οι παίκτες δεν το έκαναν. Εμείς παίξαμε καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Ο Κόνιαρης είναι ταλέντο και πιστεύω πως θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη της ομάδας τα επόμενα χρόνια, αν δουλεύει έτσι όπως τώρα”.
Για το πρόβλημα που έχει η ομάδα στα ριμπάουντ: “Πιστεύω πως ήμασταν βελτιωμένοι σήμερα. Ναι, έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ…”

Δεν υπάρχουν σχόλια: