Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Στην κορυφή η Λέστερ!!

Μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ έμεινε η Λέστερ! Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 3-0 της Μίλγουολ και βρέθηκαν στο +3 από ΚΠΡ και Μπέρνλι που γνώρισαν εκτός έδρας ήττες από Ντονκάστερ και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα!
Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον είχε ένα μάλλον εύκολο απόγευμα κόντρα στα «λιοντάρια». Μόλις στο 12ο λεπτό ο Ντάιερ έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα και δύο γκολ του Βάρντι στο 52’ και το 55’ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στη Λέστερ να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 πόντους.
Και αυτό, διότι την ίδια ώρα ΚΠΡ και Μπέρνλι γνώριζαν την ήττα από Ντονκάστερ και Χάντερσφιλντ.
Οι «Ρέιντζερς» του Χάρι Ρέντναπ, αν και προηγήθηκαν με τον Όστιν (43’), είδαν τους νεοφώτιστους να τα φέρνουν όλα… τούμπα, με τον Ρόμπινσον να ισοφαρίζει στο 48’ και τον Κουίν να χαρίζει την σπουδαία νίκη στην ομάδα του ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα!
Στο Χάντερσφιλντ, Νόργουντ (50’) και Βον (πέναλτι 55’) ανάγκασαν την Μπέρνλι να κυνηγά το σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ινγκς στο 84ο λεπτό. Με αυτήν την ήττα μάλιστα το συγκρότημα του Σον Ντάις συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες.
Στις νίκες επέστρεψε η Μπλάκπουλ, η οποία με το 2-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έφτασε τους 31 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 4η θέση της κατάταξης.
Την πρώτη της νίκη με τον Αϊτόρ Καράνκα πανηγύρισε η Μίντλεσμπρο, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λίντμπιτερ στο 82’ να κρίνει την αναμέτρηση με την Μπόλτον (1-0).
Σπουδαία νίκη (1-0) σημείωσε και η Μπλάκμπερν επί της Λιντς, ενώ σαν… σίφουνας από την έδρα της Γουότφορντ πέρασε (3-0) η μέχρι πρότινος ουραγός Γιόβιλ.
Σημαντικό διπλό, τέλος, σημείωσε και η Ίπσουιτς με το 1-0 επί της Τσάρλτον στο Λονδίνο.
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο στις 17:00 με τη «ευρωπαία» Γουίγκαν να φιλοξενεί τη Ντέρμπι.
Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:
Νότιγχαμ Φόρεστ – Ρέντινγκ 2-3
Μπόρνμουθ – Μπράιτον 1-1
Μπλάκμπερν – Λιντς 1-0
Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι 2-1
Μίντλεσμπρο – Μπόλτον 1-0
Τσάρλτον – Ίπσουιτς 0-1
Ντονκάστερ – ΚΠΡν 2-1
Γουότφορντ – Γέοβιλ 0-3
Μπάρνσλεϊ – Μπέρμιγχαμ 0-3
Μπλάκπουλ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0
Λέστερ – Μίλγουολ 2-0
Γουίγκαν - Ντέρμπι Κάουντι (1/12)

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: