Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Ήρθα να πλαισιώσω ένα πολύ καλό τερματοφύλακα»

Στον Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Λουίτζι Τσενάμο.

«Ήρθα να πλαισιώσω ένα πολύ καλό τερματοφύλακα»
Ο Λουίτζι Τσενάμο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο μίλησε στη Nova για το παιχνίδι, αλλά και για τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Μιχάλη Σηφάκη.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τόνισε ότι οι συμπαίκτες του και αυτός πήγαν στα Χανιά για την νίκη ωστόσο τόσο ο τραυματισμός, όσο και η αποβολή του Γιαννούλη δεν τους βοήθησαν να την πάρουν.

Στην συνεχεία έκανε λόγο και για τον «αντίπαλο» του κάτω από τα δοκάρια, τονίζοντας πως ο ίδιος θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε πως ο Πλατανιάς στήνεται καλά αμυντικά, ήρθαμε όμως για τη νίκη. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τραυματισμό, δεν σου δίνουν ένα πέναλτι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι σε καλή μέρα, τότε θεωρώ πως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός».

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις, αλλά μετά τον τραυματισμό και πολύ περισσότερο μετά την αποβολή, έπρεπε να διαχειριστούμε έτσι το ματς ούτως ώστε τουλάχιστον να μη χάσουμε».

«Ολοκληρώσαμε καλά κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αν υπήρξε κάποια νευρικότητα ή έλλειψη συγκέντρωσης, είναι λογικό να γίνεται αφού παίζαμε με δέκα».

«Το είχα πει από όταν πρωτοήρθα. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, για να πλαισιώσω έναν πολύ καλό τερματοφύλακα όπως είναι ο Σηφάκης, σε μία σεζόν που υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Είμαι στη διάθεση του προπονητή και όποτε κρίνει με χρησιμοποιεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: