Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Νo way!!

Νίκη και «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πάνε μαζί! Ο Άρης είδε τον Πανθρακικό να του κάνει δύσκολη τη ζωή με τις γκολάρες – σλάλομ του Κάσες όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σώσει τον βαθμό, 2-2.

Νo way!
Για άλλο ένα παιχνίδι ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη. Αυτή τη φορά ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που του στέρησε τη χαρά, για τη 13η αγωνιστική. Οι «κίτρινοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα της Κομοτηνής και συνέχισαν να προβληματίζουν τόσο με τις εμφανίσεις τους, όσο και με τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Τα γκολ του Κάσες (6’ και 27’), που θα τα ζήλευε και σκιέρ, έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, που είδε τους παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς να φτάνουν δύο φορές στην ισοφάριση, πρώτα με τον Μανιά (23’) και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τσουμάνη (62’).

Για ακόμη ένα ματς ο Άρης είχε προβλήματα στην ανάπτυξη, που του στέρησαν την ευκαιρία να πιέσει περισσότερο την άμυνα του Πανθρακικού, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα τεράστια κενά στην άμυνα των γηπεδούχων.


Το ματς:



Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον Πανθρακικό στο ματς. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την χαλαρότητα της άμυνας του Άρη και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κάσες στο 6’ πήραν το προβάδισμα. Οι «κίτρινοι» πάγωσαν και έδειξαν ανήμποροι να απειλήσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, όμως στη μοναδική φάση που δημιούργησαν έκαναν το 1-1 με τον Μιχάλη Μανιά στο 23ο λεπτό.

Η χαρά των παικτών του Μιλίνκοβιτς κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, αφού ο Κάσες με νέο σόλο εξέθεσε για δεύτερη φορά την «κοιμώμένη» άμυνα των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ στο 27’ έκανε το 2-1 για τον Πανθρακικό. Το σκηνικό στα ματς ίδιο με το πρώτο 20λεπτο, με τον Άρη να προσπαθεί να ανοίξει την μαζική άμυνα της ομάδας της Κομοτηνής, χωρίς όμως ουσιαστικό πλάνο και με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει τον Σέρεμετ. Έτσι, το 2-1 υπέρ του Πανθρακικού έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Πιο δραστήριος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης. Οι «κίτρινοι» κυρίως με μακρινά σουτ του Τάτου και του Ουντότζι προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία και να φτάσουν στην ισοφάριση. Με το πέρασμα τον λεπτών και ενώ οι παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Σέρεμετ, ούτε με μακρινές σέντρες, ήρθε η κάθετη του Ουντότζι στον Τσουμάνη για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Πανθρακικού και να γίνει στο 62’ το 2-2.

Από τη στιγμή της ισοφάρισης και μετά το παιχνίδι έγινε πιο συντηρητικό. Από τη μία ο Άρης πρόσεξε περισσότερο την άμυνα, ενώ ο Πανθρακικός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έδωσε ανάσες στα μετόπισθεν. Έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να απειλήσει έπειτα από την ισοφάριση του Τσουμάνη.

Οι συνθέσεις:



Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (37’ Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57’ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (79' Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Σουνάς, Νταμαρλής, Ρένια

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (79’ Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74’ Ζεκίνια), Τζανής (52’ Εμπόου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: