Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα καλάθια»

Τα εύκολα καλάθια που δέχθηκε ο ΚΑΟΔ στο ματς με τον ΠΑΟΚ του στοίχισαν και σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα, σύμφωνα με τον Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα καλάθια»
Ο ΚΑΟΔ αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια έχασε τη συγκέντρωση του δέχθηκε εύκολα καλάθι και αυτό του στοίχισε όπως εξήγησε ο τεχνικός των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Το παιχνίδι λειτούργησε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές τελείωσε καλά για εμάς ενώ είχαμε προηγηθεί με 6-7 πόντους στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά αμυντικά και επιθετικά, αυξήθηκε η διαφορά και χάθηκε η αυτοσυγκένρωσή μας. Αν θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες, θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα καλάθια και γενικώς να βελτιωθούμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, γύρισε ωραία το παιχνίδι και τον συγχαίρω. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε στο εξής, ήταν σημαντική η απουσία του Χρυσικόπουλου αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα», είπε ο Βόσνιος κόουτς και πρόσθεσε για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής αλλά και για το αν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα:

«Θα πρέπει να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και θα πρέπει να καταλάβει η ομάδα πως οποιαδήποτε κατοχή και ριμπάουντ είναι σημαντικά για εμάς. Πρέπει να σκεφτούμε για το αν θα γίνουν αλλαγές…»

Από την πλευρά των παικτών, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, είπε: «Kρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας, όπου χάσαμε την συγκεντρωσή μας. Κυνηγούσαμε το σκορ, δεν παίξαμε ομαδικά και είχαμε τέσσερις ασίστ. Πιστεύω κρίθηκε εκεί το ματς, στο δεύτερο ημίχρονο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: