Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό θέλουν Σαββίδης και Αλαφούζος!!

Πού το... πάνε Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ; Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν; Γιατί έγινε... έξαλλος ο Ιβάν; Όλες οι απαντήσεις στο θέμα του sportdog! Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή η κόντρα των Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ και την Superlegue ή ακόμα καλύτερα των Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζου με τις αρμόδιες αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μία κόντρα που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει και τι επιπτώσεις θα έχει τόσο στις ομάδες όσο και στο πρωτάθλημα μας.
Αυτό που γνωρίζει όμως η στήλη «sportdog penalty», είναι η αφορμή που οδήγησε τον Ιβάν στην κοινή ανακοίνωση με τον Παναθηναϊκό. Και λέμε αφορμή, καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εδώ και πολύ καιρό έχει δείξει τις προθέσεις του για μέτωπο εναντίον της Λίγκας.
Αυτό λοιπόν που εξόργισε τον Σαββίδη ήταν η «ήττα» του ΠΑΟΚ πριν λίγες ημέρες στην ΕΠΟ όσον αφορά την αποζημίωση του Γιώργου Δώνη. Ο Ιβάν έχει πειστεί από... διάφορους, πως ακόμη και σε αυτό υπήρξε «δάκτυλος» από εχθρούς του στην Ομοσπονδία με στόχο να... στραπατσαριστεί η δημόσια εικόνα του! Γιατί δεν είναι μόνο οι 800.000 ευρώ που πρέπει να πληρώσει στον Δώνη και στους συνεργάτες του, είναι και το επικοινωνιακό κομμάτι, όπου έχασε κατά κράτος.
Μετά από αυτή την υπόθεση λοιπόν, ο Σαββίδης αποφάσισε να βγει στο... αντάρτικο. Πρώτα τα «έχωσε» στην ΕΠΟ μετά το ματς με τον Άρη, όπου αναφερόμενος στην υπόθεση Δώνη τόνισε πως δεν τον νοιάζει και να αποχωρήσει ο ΠΑΟΚ από τον Ομοσπονδία και μετά ξεκίνησε το κοινό μέτωπο με τον Γιάννη Αλαφούζο για να «ρίξουν» την διοίκηση του Σαρρή.
Πρόκειται για μία... μάχη που είναι αποφασισμένοι να τρέξουν μέχρι τέλους οι δύο τους, ενώ όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», στόχος των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο πρόεδρος, αλλά και... πρόσωπα και καταστάσεις που αντιλαμβάνονται σαν "κατεστημένο" της ΕΠΟ!
Μόλις αρχίσαμε...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: