Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δεν είναι –άκης, είναι Σάκης!!

Μπορεί να απουσιάζει μην είναι Κρητικός αλλά ο Σάκης Παπάζογλου -με δύο γκολ- οδήγησε τον ΟΦΗ στο 3-1 επί της Καλλονής, τη δεύτερη στη σειρά στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι –άκης, είναι Σάκης!
Ο ΟΦΗ με έναν εξαιρετικό Παπάζογλου πήρε τη νίκη 3-1 επί της Καλλονής στη Κρήτη.

Οι Μυτιληνιοί είχαν ανοίξει το σκορ με τον Λεοζίνιο στο 32ο λεπτό αλλά το… κεφάλι του Παπάζογλου είχε άλλη άποψη!

Ο επιθετικός των Κρητικών σήκωσε τους ώμους του τον ΟΦΗ και με δύο γκολ από κεφαλιές (40’ και 53’) έδωσε το προβάδισμα στη ομάδα του.

Ο Μακουκούλα στο 83ο λεπτό σημείωσε το τρίτο γκολ για τους Κρητικούς το οποίο και σφράγισε την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να προσπαθεί από το λεπτό να απειλήσει την άμυνα της Καλλονής. Οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο πίεζαν τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας αρκετά έτσι ώστε να δυσκολέψουν την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 6ο λεπτό ήταν η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Ο Μιλιάζες έστειλε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου από το φάουλ που εκτέλεσε έξω από τη μεγάλη περιοχή. Κανείς συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Η πίεση συνέχισε από την πλευρά των γηπεδούχων οι οποίοι έβρισκαν τρόπο να φέρνουν τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή της Καλλονής. Δεν κατάφερναν όμως να απειλήσουν.

Μάλιστα, αντί να προηγηθούν οι Κρητικοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ! Στο 32ο λεπτό ο Λεοζίνιο είδε την μπάλα να του στρώνεται λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Ο άσος της Καλλονής έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες ανοίγοντας το σκορ για την Καλλονή.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το γκολ που δέχθηκαν δεν έκατσαν με… σταυρωμένα τα χέρια!

Ίσα – ίσα πίεσαν περισσότερο, και άρχισαν με μεγαλύτερη ευκολία να φέρνουν την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της Καλλονής.

Στο 34ο λεπτό ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Χονγκ.

Ο Παπάζογλου όμως τα κατάφερε έξι λεπτά αργότερα να νικήσει τον τερματοφύλακα της Καλλονής και να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ.

Ο επιθετικός των Κρητικών ήταν αυτός που έδωσε και το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Στο 53ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Καλλονής νίκησε ια δεύτερη φορά τον Χονγκ δίνοντας το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Ο Μακουκούλα απλώς σφράγισε τη νίκη του ΟΦΗ με το τέρμα του στο 88ο λεπτό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: