Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι δύσκολη και σημαντική»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Πανιωνίου στη νίκη τους επί του Ικάρου χαρακτηρίζοντας κάθε εκτός έδρας νίκη δύσκολη και σημαντική.

«Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι δύσκολη και σημαντική»
Ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας του Ικάρου για την 8η αγωνιστική με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιάννη Σφαιρόπουλου να στέκεται στην ικανοποιητική απόδοση των παικτών του αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας της Χαλκίδας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό ματς, το ελέγξαμε σε όλη τη διάρκεια εκτός από κάποια διαστήματα που κάναμε μερικά λάθη. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι δύσκολη και σημαντική. Είχαμε μερικούς στόχους αμυντικά, με πρώτο να σημειώσει κάτω από 80 πόντους, πράγμα που καταφέραμε. Επίσης θέλαμε να κρατήσουμε τον Γκόβενς χαμηλά πράγμα που πετύχαμε, αλλά αποτύχαμε με τον Γκαγκαλούδη.

Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, όπως φαίνεται από τα ποσοστά μας. Αντέξαμε στην αντεπίθεση του Ικάρου και πήραμε ξανά διαφορά όταν μείωσε ο Ίκαρος»,
είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που ήρθε ως τη Χαλκίδα. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Καλαφατάκη που κάνει καλή δουλειά και είναι θέμα χρόνου ο Ίκαρος να βρει τον ρυθμό του. Έχει πολύ καλό υλικό και σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό σε αυτό το γήπεδο που γεμίζει και έχει τόσο ωραία ατμόσφαιρα να υπάρχει μια ομάδα που να δίνει χαρά στον κόσμο».

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, ο Αλέξης Κυρίτσης ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με μια αθλητική ομάδα με μεγάλη ενέργεια σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με πολύ κόσμο και σπουδαία ατμόσφαιρα. Στο τέλος κάναμε ανεπιτρεπτα λάθη, δώσαμε την ευκαιρια στον Ίκαρο να μειώσει. Νομίζω ότι με την άμυνα μας, η οποία αποτελεί το υπ΄αριθμόν ένα κεφάλαιο για την ομάδα μας, μπορέσαμε να ελέγξουμε το ματς και να φθάσουμε σε μια σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: