Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Υπόκλιση» Μπουμσόνγκ σε Ολυμπιακό!!

Καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι φέτος ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Υπόκλιση» Μπουμσόνγκ σε Ολυμπιακό
Βήματα προόδου έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών, όπως δήλωσε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τον αγώνα των Πειραιωτών με την Παρί Σεν Ζερμέν ως σχολιαστής και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του Μίτσελ θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος στη «Real»

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ήταν δύσκολο όπως εξελίχθηκε το ματς για τον Ολυμπιακό, αφού το να δέχεσαι γκολ στο 90' είναι σκληρό. Η Παρί έπαιξε λίγο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μετά έμεινε με δέκα παίκτες. Παρ' όλα αυτά πάλεψε ως το τέλος και της αξίζουν συγχαρητήρια που τα κατάφερε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης των Πειραιωτών στους «16» του Champions League:

«Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει πίστη ότι μπορεί να προκριθεί. Αυτή η ομάδα που είδα κόντρα στην Παρί και βλέπουν όλοι φέτος, είναι σαφώς καλύτερη απ' αυτή που ήξερα όταν ήμουν στην Ελλάδα. Έχει σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός. Ας ελπίσουμε πως θα προκριθεί. Το αξίζει με βάση την εικόνα του».

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει:

«Δεν ήξερα τον Βάις, είναι πολύ καλός. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντομίνγκεζ. Γενικά, είδα πολλούς καλούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Παίκτες με ποιότητα. Έφεραν στο γήπεδο αυτά που ήθελε κι ο προπονητής. Κι ο Μήτρογλου είναι φυσικά εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Για την πρόοδο του Κώστα Μήτρογλου και την εμφάνισή του στη Γαλλία:

«Στο ματς με την Παρί δεν είχε πολύ χώρο. Είναι σπουδαίος. Είναι “καυτός” αυτή την περίοδο, σε καλή φόρμα. Πρέπει να φανεί πιο συνεπής και να παίζει στο ίδιο επίπεδο σχεδόν σε όλα τα ματς. Για έναν επιθετικό είναι δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια. Όσο παίζει όμως και σκοράρει, ανεβαίνει και η ψυχολογία του και γίνεται καλύτερος. Κάνει καταπληκτική χρονιά. Νομίζω ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνεχίζοντας έτσι θα μπορέσει να παίξει παντού. Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει συχνά. Ανεβαίνει η ψυχολογία του και δείχνει την ποιότητά του. Συνεχίζοντας έτσι θα είναι επικίνδυνος για όλες της άμυνες της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: