Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Κατεψυγμένος» Παναθηναϊκός!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.
«Κατεψυγμένος» Παναθηναϊκός
Eτοιμος για τρίτο σερί διπλό για πρώτη φορά έπειτα από 3,5 χρόνια ήταν ο ΠΑΟ. Το γρήγορο γκολ του Μπέργκ άνοιξε την όρεξη του κόσμου του. Μια ακόμη νίκη και μάλλον άνετη αφού ο Απόλλωνας δεν σου γέμιζε το μάτι ότι μπορεί να αντιδράσει. Αυτά βάση των προηγούμενων αγώνων.

Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Είναι σαν αμοιβαία κεφάλαια. Δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές. Ο Παναθηναϊκός με το που σκόραρε πήγε να παγώσει το παιχνίδι. Τελικά πάγωσε ο ίδιος. Μπήκε στην κατάψυξη.

Ασορτί με τον καιρό ήταν η απόδοσή του. Νόμιζε ότι οι τρεις βαθμοί είχαν μπει ήδη στο λογαριασμό. Αρκεί όμως μια κακιά στιγμή και όλα χάνονται. Μια ακόμη αβλεψία από τον τερματοφύλακα που κοστίζει. Σε άλλες αναμετρήσεις ήταν ο Καπίνο, τώρα ο Κοτσώλης. Το όνομα δεν έχει σημασία. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε και μετά ο ΠΑΟ έτρεχε και δεν έφτανε. Για την ακρίβεια δεν έτρεξε ποτέ. Φυσικά και δεν έφτασε. Στατιστικά κόλλησε στη Ριζούπολη για πρώτη φορά μετά το 1994 και το 0-0 επί Οσιμ. Καμία φαντασία, καμία δημιουργία. Τίποτα απολύτως.

Ενας Παναθηναϊκός που βγήκε από την βαθιά κατάψυξη των πρώτων αγώνων. Βγήκε αυτός και μπήκε ο καλός που είχαμε συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες. O Απόλλωνας εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των «πρασίνων» και πήρε δίκαια τον βαθμό. Δεν έπαιξε μπαλάρα. Δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Το ξέρει αυτό. Με επίγνωση των δυνατοτήτων του πήγε το ματς στη δύναμη και από τη στιγμή που ισοφάρισε, έδειξε ότι δεν θα αφήσει να του ξεφύγει το θετικό αποτέλεσμα. Δεν αισθάνθηκε πίεση από τον Παναθηναϊκό. Στο φινάλε μάλλον εύκολα κράτησε την ισοπαλία. Πλέον, ελπίζει ότι αυτό το παιχνίδι και ο τρόπος που το αντιμετώπισε, μπορεί να αποτελέσει τον σταθμό ώστε να ξεφύγει από τις κακοτοπιές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: