Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Η Αγγλία δεν θα κατακτήσει το Μουντιάλ»

Καμία ελπίδα δεν δίνει στην εθνική Αγγλίας για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Πολ Σκόουλς, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

«Η Αγγλία δεν θα κατακτήσει το Μουντιάλ»
Δύσκολο φαίνεται στον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, να καταφέρει να κάνει κάτι καλό η Αγγλία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Ο Γκάρι (Νέβιλ) δεν μπορεί να πει στα ίσια ότι δεν έχουμε ελπίδα, αλλά αν θέλετε το λέω εγώ. Θα είναι δύσκολο να το κατακτήσουμε. Το ξέρω ότι έχουμε αξιοπρεπείς παίκτες, μαζί με τον Τζέραρντ και τον Ρούνεϊ, αλλά σαν ομάδα θα είναι αρκετά καλοί;», αναρωτήθηκε ο 39χρονος.

«Μπορεί να παίξεις εναντίον της Βραζιλίας, της Αργεντινής ή της Χιλής, όπως και εναντίον των Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, που ήρθαν τώρα στο προσκήνιο. Έχω πάντα την εντύπωση ότι αν η Αγγλία έρθει αντιμέτωπη με αυτές τις ομάδες, είναι σημάδι ότι θα αποκλειστούμε», πρόσθεσε ο Σκόουλς.

Ενώ τέλειωσε με μια ερώτηση, πάλι: «Είναι εντάξει όταν η Αγγλία παίζει με την Πολωνία ή την Ουκρανία, καθώς μπορεί να της νικήσει, αλλά τι θα γίνει όταν βρεθεί απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου;» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: