Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κορυφή με προϋποθέσεις!!

Στην πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος ανέβηκε ο Ερμής μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη Λεμεσού (3-3). Εύκολο έργο είχε η Ανόρθωση που πήρε τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (3-0).

Κορυφή με προϋποθέσεις
Την… αγχωτική ισοπαλία (3-3) με την οποία έφτασε στην πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος και πλέον ισοβαθμεί και περιμένει την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την ΑΕΚ πήρε ο Ερμής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής στην οποία αντιμετώπισε τον Άρη Λεμεσού.

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δοκάρι στο τρίτο λεπτό με τον Οκόγιε, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ταγκπατζούμι έξι λεπτά αργότερα.

Η αντίδραση από τον Άρη ήρθε στο 22΄με τον Κονσεϊσάο να κάνει το 1-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να χαρούν, αφού ο Ερμής πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το 2-1 ξανά με σκόρερ τον Ταγκπατζούμι, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1 στο 57’.

Ωστόσο, το χατ τρικ του Ταγκπατζούμι δεν ήταν αρκετό, αφού ο Άρης μέσα σε έξι λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Γκράσι έκανε το 3-2 στο 77΄για να έρθει ο Κονσεϊσάο να γράψει με κεφαλιά το 3-3.

Εύκολο έργο η Ανόρθωση

Εύκολο απόγευμα είχε η Ανόρθωση, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο Τόνι Κάλβο μόλις στο 12 λεπτό, με τον Ζόρζε να κάνει το 2-0 στο 38’. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Ανόρθωση έκανε τρία τα τέρματά της με τον Φοφάνα να διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-0.

Η 11η αγωνιστική:

Σάββατο, 30/11

Άρης-Ερμής 3-3
(23’- 83’Κονσεϊσάο, 78’Γκράσι -10’-37’-58’Ταγκπατζούμι)
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 0-3
(12’ Κάλβο, 38’ Ζόρζε, 45΄Φοφάνα)

Κυριακή, 1/12
Α.Ε. Λεμεσού-Αλκή (17:00)
Ένωση Παραλιμνίου- Δόξα Κατωκοπιάς
Εθνικός Άχνας- Ομόνοια

Δευτέρα, 2/12
Α.Ε. Κιτίου- Απόλλων Λεμεσού
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 7/12
Εθνικός Άχνας- ΑΠΟΕΛ
Δόξα Κατωκοπιάς- Α.Ε. Λεμεσού
Ανόρθωση- Άρης
Απόλλων Λεμεσού- Νέα Σαλμίνα

Κυριακή 8/12
Ομόνοια- Ερμής
ΑΕΚ- Ένωση Παραλιμνίου
Αλκή- Α.Ε. ΚιτίουΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: