Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παπαθεοδώρου: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Την γνώμη του ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στο ματς με τον Κολοσσό εξέφρασε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Μπορούσαμε τη νίκη»
Οι παίκτες της Κηφισιάς είχαν τη δυνατότητα να φύγουν νικητές από τη Ρόδο παρά τις απουσίες, σύμφωνα με τον προπονητή των νεοφώτιστων Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο κόουτς της ΑΕΝΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Κολοσσό εξήγησε πως η κούραση και κάποια προσωπικά λάθη στέρησαν από τους παίκτες του τη δυνατότητα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων είπε: «Είχαμε τη δυνατότητα να φύγουμε νικητές από τη Ρόδο. Η εμφάνιση μας απέναντι σε μία ομάδα που ερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και σε μία δύσκολη έδρα ήταν καλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζαμε και χωρίς τα δύο βασικά πόιντ-γκαρντ μας. Είχαμε στο τέλος λάθος αποφάσεις κάτω από την πίεση του Κολοσσού και αυτό ήταν θέμα κούρασης. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση βρήκαμε λύσεις, χωρίς να έχουμε μαζί μας το βασικό δημιουργό, αλλά με ομαδική προσπάθεια. Με συγκέντρωση, ηρεμία και υπομονή βρήκαμε λύσεις, αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι που μετράει».

«Μακριά από το γήπεδο μας, έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, φανήκαμε ανταγωνιστικοί αλλά χάσαμε πάλι και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Βλέπουμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και εκεί έχουμε κάποιο θέμα. Η συμβολή του Τσάμη με κάποια μεγάλα σουτ και με το τελευταίο καλάθι που έβαλε χωρίς να βλέπει, μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και το πάθος που έδειξαν. Είχαν συγκέντρωση για μεγάλο διάστημα», προσέθεσε ο κόουτς Παπαθεοδώρου.

«Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε για πρώτη φορά όλοι μαζί από την αρχή του πρωταθλήματος. Γι’ αυτά που συνέβησαν στο τέλος, θέλω να ελπίζω ότι ήταν η κακιά στιγμή όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του, καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Από τους παίκτες ο Δημήτρης Μενουδάκος είπε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα πάει αρκετά καλά. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Αν και ήρθαμε όλοι στη Ρόδο, παρουσιάστηκαν προβλήματα με τα δύο πόιντ-γκαρντ, τον Λιακόπουλο και τον Βασίλιεβιτς. Ήμασταν γυμνοί σ’ αυτές τις θέσεις, κάτι που είδε ο Κολοσσός και μας πίεσε πολύ. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ίσως ήταν πιο έμπειρος ο Κολοσσός, πέτυχε και μεγάλα καλάθια με τον Τσάμη. Έτσι έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος του Κολοσσού».

«Για όσα έγιναν έξω, τόσα χρόνια στη Ρόδο δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Στο γήπεδο για 38 λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, με πολλά παιδιά και οικογένειες. Καταδικάζω τα όσα έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά, οι παίκτες του Κολοσσού. Εμείς οι παίκτες ότι και να γίνει μέσα στο παρκέ, φεύγουμε αγκαλιά. Και στα αποδυτήρια ήρθε ο Άγγελος Τσάμης και μας ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, χωρίς να φταίει ο ίδιος. Δεν είμαι έμπειρος στην κατηγορία, αλλά ξέρω ότι η Ρόδος φημίζεται πάντα για την καλή της φιλοξενία. Και στο κύπελλο που ήρθαμε ξανά και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όλα ήταν εκπληκτικά», είπε κλείνοντας ο παίκτης της Νέας Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: