Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Ελπίζω να ξεπληρώσαμε τους οπαδούς μας»

Εμφάνιση που χρωστούσαν στους οπαδούς του Απόλλωνα -μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα- χαρακτήρισε αυτήν απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Λόρι Σάντσες.

«Ελπίζω να ξεπληρώσαμε τους οπαδούς μας»
Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για την προσπάθεια του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (1-1) δήλωσε ο Λόρι Σάντσες.

Ο Βορειοϊρλανδός τόνισε ότι με εμφανίσεις σαν τη σημερινή, οι παίκτες του θα πετύχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Εξέφρασε, δε, την ελπίδα να έδωσαν στους οπαδούς τη χαρά που τους χρωστούσαν απ’ το κακό παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου σήμερα. Η απόδοση ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση από την προηγούμενη βδομάδα κι αυτό ζητάς σαν προπονητής. Αν έχεις καλή απόδοση, θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Σήμερα είχαμε καλή απόδοση και ίσως μια άλλη μέρα με τέτοια απόδοση μπορεί να είχαμε νικήσει. Ελπίζω με τη σημερινή μας εμφάνιση να ξεπληρώσαμε τους οπαδούς μας για την παρουσία μας την περασμένη βδομάδα»
.

Ερωτώμενος, δε, για το πόσο θα βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα ψυχολογικά, είπε: «Δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Οι παίκτες έδειξαν ότι είναι ικανοί για να έχουν απόδοση τέτοιου επιπέδου. Σήμερα θεωρώ ότι αυτό είναι το κατώτερο επίπεδο που μπορούν. Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε σαν βάση από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: